• Herrlaget segrar över Tomelilla! 19-23 (11-10).

Vi börjar matchen riktigt bra med påhittigt spel av Hermann och tunga skott av Björn. Sedan tar Tomelilla över taktpinnen och leder med ett mål i halvlek. Vi startar andra halvlek med bättre tempo och vår högersida levererar på topp, 14st mål av våra vänsterhänta herrar, Tell, Lind, Janered och Sjösten. Idag får vi även ge en extra stjärna till Ludde för tufft och effektivt försvarsspel. Skurups Handboll vill skicka iväg ett stort tack till våra huvudsponsorer! ICA Skurup, Skurups Däckservice, XL-BYGG Hans Anders, Skurups Sparbank Herrlaget 22 okt 2022 0kommentarer
  • Jacob Lundh blev framröstad som årets herrspelare!

Årets herrspelare i Skurups Handboll är Jacob Lundh. Jacob har under hela säsongen visat god sportsmannaanda på både träning och match och är en av de spelare som har högst närvaro. Jacob har också den fantastiska förmågan att leverera som bäst under press. Vi flera matcher under säsongen har Jacob räddat oss kvar i matchen med sitt säkra målvaktspel. Han levererar även en del konstruktiva kommentarer om hur försvaret ska kunna hjälpa honom ytterligare. Vi i herrlaget är väldigt glada att ha en lagkamrat som Jacob! Jacob hälsar att han kommer fortsätta bevaka det gröna målet :) Herrlaget 7 okt 2022 3kommentarer
  • Seriepremiär hemma i Skurupshallen den 16 oktober kl. 16:00

Seriepremiär hemma i Skurupshallen den 16 oktober kl. 16:00! 1,5vecka till seriepremiären hemma i Skurupshallen i Skurups Sparbank Arena. Det är som vanligt fritt inträde så vi önskar extra mycket publik i detta roliga derby mot Svedala! Hjärtligt välkomna! Herrlaget 6 okt 2022 0kommentarer