• Bilder från matchen mot Valtorp ligger ute nu.

Vi tackar våran egna "Hovfotograf" Mats Lyckehemför alla foton Herrseniorer för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust på hemmaplan

SIF kom till spel med ett starkt lag trots 6st spelare på frånvarolistan Dagens hemmamatch på Orkanvallen slutade med seger för Valtorp med 2-0 Det kunde rullat in något mer men Stiven gör ett par riktigt kvalifserade räddningar Spelmässigt var det jämt sett över hela matchen Stora skillnaden var att Valtorp gör mål på sina lägen Idagens match gör Gabriel "Gabbe" Hjulström -09 seniorpremiär i A-laget samt att Olle Karlström även han en -09:a satt på bänken som reservmålvakt och var beredd att hoppa in ifall det skulle behövas Riktigt kul att se att SIF har återväxt i föreningen inför framtiden Målskytt är inget att skriva om men... Matchens lirare blev #12 Milton Herrseniorer för 10 dagar sedan 1kommentar
  • Referat: Sils IF - Skultorps IF U

Sils IF - Skultorps IF U 5-0 (1-0) Tung bortaförlust för Skultorp U mot Sil Skultorp U åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Sil med hela 0-5 (0-1) i division 3 Västergötland östra dam i fotboll. – Även om resultatet inte visar det så gör vi en bra insats. Många debutanter i truppen idag som imponerar och tar för sig, vi tar nya tag till nästa match, kommenterade Skultorp U:s ledare Evelina Karlsson efter matchen. Sil startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Olivia Sjöberg gjorde målet, redan i sjätte minuten. Direkt efter pausen ökade Olivia Sjöberg Sils ledning. Caroline Olsson ökade Sils ledning med knappa kvarten kvar. Med fem minuter kvar att spela ökade Sil ledningen genom Evelina Ljung. Sil gjorde också 5-0 genom Felicia Ljung i 89:e minuten. Med tre omgångar kvar är Sil på fjärde plats i tabellen, och Skultorp U är på sjunde plats. Nästa motstånd för Skultorp U är Mariestads Bois. Lagen möts söndag 15 september 13.00 på Orkanvallen. Damsenior för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Hemmamatch på Orkanvallen klockan 16:00

Söndagens hemmamatch spelas mot Valtorps IF Det blir en match med derbykänsla Kom och heja på grabbarna från läktaren Vi ses på Orkanvallen klockan 16:00 Herrseniorer för 10 dagar sedan 0kommentarer