• Ytterligare en träningsmatch mot ett div.4 gäng

Denna söndag spelades matchen på Gulldkrogsvallens konstgräs i Hjo. Värsås vann denna matchen med 4-1. Målskytt för skrultorps IF var #2 Shahe Matiros Nästa träningsmatch är på onsdag 10/4 på Töreshovs konstgräs i Töreboda klockan 19.30 mot Töreboda IK som håller hemma i div6. Herrseniorer för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Jönköpings Södra IF

Skultorps IF - Jönköpings Södra IF 4-4 (1-3 ) Målskytter: Matilda Andersson 2 Nathalie Ljus Lake 1 Ebba Kindbom 1 Skultorps IF bjöd på målrikt genrep: ”En del att fundera på” Publiken på Södermalms IP fick se gott om mål när Skultorps IF genrepade mot den kommande seriekollegan Jönköpings Södra. Skultorp stod för en upphämtning i den andra halvleken i en match som spelade 4–4. Matilda Andersson gav Skultorps IF ledningen i den första halvleken. Därefter var det gästande Jönköpings Södra som stod för målen. J-Södra hann göra tre mål innan halvtidsvilan och därmed låg Skultorp under med 3–1 halvvägs in i matchen. Kom ikapp Efter totalt fyra mål i den första halvleken bjöd den andra halvleken på lika många mål. Först reducerade Matilda Andersson på straff, och i samband med den drog en J-Södra-spelare på sig ett andra gult kort och blev utvisad. Nathalie Ljus-Lake kunde sedan kvittera innan gästerna återigen tog ledningen. Men Skultorps IF undvek förlust efter att Ebba Kindbom, med ungefär kvarten kvar att spela, skjutit ett skott som via ett försvarsben styrts in i mål. Några mer mål blev det inte utan genrepet inför seriespelet slutade 4–4. – Det vi ska vara nöjda med i dag är att vi trots allt inte förlorar och att vi gör fyra mål framåt. Sedan ska även Felicia i mål ha beröm. Trots fyra insläppta så gjorde hon många bra räddningar, säger Skultorps tränare Thomas Sjökvist. Gav beröm Sjökvist berömmer även den kommande motståndaren Jönköpings Södra. – De var bra. Där har vi en del att fundera på till de två gångerna när vi möter dem i serien, säger Thomas Sjökvist. Skultorps seriepremiär går av stapeln kommande helg där Ulricehamn väntar på bortaplan. Damsenior för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Match lördag 6/4 kl 11:00 Mot Jönköpings Södra IF

Träningsmatch mot Jönköpings Södra IF. Plats Södermalms IP, Så kom upp och stötta våra fantastiskt tjejer till en fin kamp på planen. Damsenior för 12 dagar sedan 2kommentarer
  • OBS! Flyttad match...

Matchen som skulle spelas i morgon lördag 6/4 på Södermalm mellan Skultorp och Värsås är flyttad till söndag 7/4 till Guldkroksvallens konstgräs i Hjo klockan 13.00 Herrseniorer för 12 dagar sedan 0kommentarer