• Seger mot Vartofta

Det blev seger mot Vartofta i fredags med 4-1 (1-1). Vartofta tar ledningen efter 10 minuter på deras första chans i matchen efter en hörna där vi missar markering på bortre stolpen. Efter målet höjer vi oss något och kvitteringen kommer genom Albin efter 20 min spelade. Resten av halvleken dominerar vi stora stunder och skapar ett gäng chanser som borde resulterat i ett ledningsmål, men 1-1 står sig halvleken ut. Andra halvlek är bättre från våran sida och det är Albin som sätter ledningsmålet i mitten på halvleken. 3-1 kommer ytterligare några minuter senare via ett självmål och vi radar upp chans efter chans. 4-1 kommer med 10 minuter kvar att spela genom Tobbe och segern är ett faktum. Matchen påminner i stora delar om hemmamatchen senast mot Vreten då vi gör en betydligt bättre andra halvlek kontra första och det blir tillslut en ganska klar seger! Härnäst väntar U-lagsmatch hemma mot Vartofta på tisdag och därefter kommer Borgunda på besök nästa lördag hemma på Idrottsparken! Kom och stötta oss då, kiosken är öppen och det är frivilligt inträde som vanligt! Senior Herrar 18 aug 0kommentarer
  • Inställt

Kvällens U-lagsmatch mot Vartofta är inställd (uppskjuten) Senior Herrar 12 aug 0kommentarer
  • Seger mot Vreten

Höstens första hemmamatch slutade i seger mot Vreten med 5-1 (1-0). Matchen hann knappt att starta innan 1-0 kom genom Emil som återigen gjorde mål mot just Vreten! Resterande del av första halvlek var en ganska jämn historia där vi ändå har dom klart hetaste chanserna och borde gjort ytterligare något mål! Så att det enbart stod 1-0 i halvlek är nog gästerna ganska glada för! Andra halvlek spelar vi bra och 2-0 gör Olof 5 minuter in i halvleken och därefter är det egentligen inget snack om saken! Febbi gör 3-0 efter dryga timmen och vi har fin kontroll på matchen. Lite nerv blir det i slutet när undertecknad styr in ett självmål till 3-1, men 2 ytterligare mål från Bo och Matte gör att matchen slutar i stabila 5-1. Vi spelar ganska fin fotboll emellanåt, framförallt i andra halvlek, och samtliga spelare gör en bra match! Skön start på hösten boys! Härnäst väntar 2 raka matcher mot Vartofta, först hemmamatch för U-laget på måndag och sedan bortamatch för A-laget nästa fredag. Måste samtidigt tacka er som trotsade regnet och kom och kollade idag, kul att det är många som kommer och kollar! Senior Herrar 9 aug 0kommentarer
  • Hemmamatch mot Vreten

Imorgon fredag kl 19:00 drar vi igång höstsäsongen igen! Kiosken är öppen som vanligt och det är frivilligt inträde som gäller! Välkomna! Senior Herrar 8 aug 0kommentarer
  • Seger mot Folkabo

Det blev en skön seger mot Folkabo i lördags eftermiddag med 1-4 (0-3). Regnet hängde i luften under uppvärmningen men lagom till matchstart så klarnade det upp och blev lika stabilt väder som våran prestation i första halvlek! Hemmalaget skapar i princip bara ett läge under halvleken, utan det är vi som äger boll och skapar en hel del chanser varav 3st resulterar i mål. Bo, Albin och Mathias (ja, ni läste rätt! ;-) gör målen! Andra halvlek blir annorlunda och sämre från vår sida. Kombinationen med en del byten för att lufta truppen tillsammans med känslan att vi blir något nöjda över prestationen i första gör att hemmalaget får äga mer boll under andra halvlek och spelar ett ännu rakare djupledsspel än i första. Vi släpper samtidigt inte till några jättefarliga lägen, utan vi skapar minst lika farliga lägen själva i kontringar. Med 10 minuter kvar får hemmalaget in en reducering, en chans som egentligen kommer från ingenstans då det kändes stabilt fram tills dess. Lite nerv blir det i slutet och Folkabo matar in bollar mot Palm i målet för att få till ytterligare reducering. Något mer mål från hemmalaget blir det inte utan vi reder ut den lilla stormen som blev och istället avgör Charlie definitivt matchen när uret tickat upp mot 90 min! Skönt att avsluta våren med en seger (även om detta var första höstmatchen) och ta lite välförtjänt sommarledigt! Våren i siffror: Segrar: 7st. Oavgjorda: 2st. Förluster: 1st. Gjorda mål: 25st. Insläppta mål: 10st. Flest mål: 4st, Albin och Fredrik Flest assist: 3st, Olof och Fredrik Väl utförd första halva av säsongen boys! Passa på och njut av ledigheten så kör vi igång igen i slutet av Juli! Senior Herrar 1 jul 0kommentarer