Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Salems IF DJ/JAS

Följ

DJ/JAS

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Salems IF
E-post info@salemsif.se
Orgnr 802433-9155

Om Salems IF DJ/JAS

Vi har en fantastisk trupp med tjejer där alla träningar präglas av glädje, engagemang och vilja.
Vi vill nu bli ännu fler som är med på vår fortsatt spännande resa mot högre mål som började redan säsong 20/21 då vi startade vårt DJ/JAS-lag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är född 2002-2005 som har drivet och ambitionen att utvecklas som spelare.

Vi erbjuder dig möjlighet att träna och spela på den nivå där du befinner dig för att du ska få en individuell utveckling för just dig som spelare och person. Dessutom erbjuder vi dig ett stort engagemang, vilja och driv från ledarna, föreningen och inte minst alla våra härliga spelare.

Under säsongen 20/21 lades även fokus på målvaktssidan inom DJ och Flickor Röd genom specifika målvaktsträningar med Stefan Flöjt. Vi fortsätter även arbetet med målvakternas utveckling under kommande säsong.

Vi kommer att ha olika nivåer, dels vår DJ/JAS-grupp samt vår Flickor Röd-grupp. Utöver detta finns även möjligheten att kombinera DJ med Damlaget.
Tanken är att ha ett starkt samarbete mellan grupperna då vårt mål är att fortsätta bygga upp Salem IF:s damsida och bli en av Stockholms bästa föreningar. Vi arbetar med den röda tråden från de yngre spelarna ända upp till damsidan.

Låter detta intressant?
Tveka inte utan kom gärna och prova!

Vill du bli en del av vår trupp, komma och provspela eller har du frågor kontakta tränaren och föreningskonsulenten Jonny Andersson, tel. 076 -160 85 87