• Referat: IK Säbysjön - Sundbybergs IK

IK Säbysjön - Sundbybergs SK 0-1 (0-1) Årets varmaste dag mötte vi Sundbyberg på Bolindervallen. Sumpan börjar matchen bäst och i mitten på första halvlek tar de ledningen. Vi jobbar oss in i matchen och har några fina kombinationer framåt men utan att komma till riktigt farliga målchanser. Andra halvlek består av få målchanser, mycket kamp och omställningar åt båda hållen. Sammanfattningsvis kan man säga att vi gör en bra match defensivt men är lite uddlösa i sista tredjedelen. Laget: Herman - Fredrik Gustav Maxwell Tommie - Rasmus Hannes - David Oliver Mehdi - Boran avb: Attevall Öster Miche Ola Adrian 26' 0-1 66' David ut - Adrian in 78' Hannes ut - Miche in 80' Mehdi ut - Öster in 86' Tommie ut -Ola in Gult kort: Hannes Bäst i laget: 1. Maxwell 2. Fredde 3. Rasmus A-lag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Vallentuna - Säbysjön 1-1

Matchen slutar 1-1. Båda målen gjordes i andra halvlek. A-lag Herrar 28 apr 0kommentarer
  • Referat: Vallentuna BK - IK Säbysjön

Vallentuna BK - IK Säbysjön 1-1 (0-0) Ni som följer kontot för ursäkta att vi har postat samma referat flertal gånger, men av någon anledning plockas det ner. Nu testar vi referat med en gammal bild och ser om det får stanna uppe ???? Vallentuna är skickliga och har mycket boll i första halvlek. Vi försvarar oss bra och får kämpa hårt med att blockera skott, rensa undan inspel och avvärja oss från hörnor. Vi skapar även en av halvlekens hetaste chanser men Vallentunas målvakt är på tårna gör en bra räddning.I andra halvlek tar Vallentuna ledningen med 1-0. Uppförsbacken blir tyngre då vi åker på en utvisning.Men där växer vi, trots vad som känns som att allt går emot oss för tillfället. Efter 80 minuter är han framme igen, Mehdi Khalili. Med sin tredje fullträff kvitterar han matchen.Vallentuna trycker på men vi står emot och tar en moralstärkande poäng. Laget: Herman - Daniel Hannes Maxwell Tommie - Ola Stenström - Fredrik David Adrian - Boran avb: Mehdi Nahom Emil Roni 57' Adrian ut Mehdi in 61' 1-0 72' Ola ut Nahom in 80' 1-1 Mehdi (Fredrik) Gult kort: Stenström Boran Maxwell Ola Rött kort: Daniel Bästa i laget 1. Maxwell 2. David 3. Fredrik Mehdi A-lag Herrar 28 apr 0kommentarer
  • Säbysjön - Som United 1-1

Matchen slutar oavgjort efter att Som United tagit ledningen i första halvlek och Säby kvitterat i slutet av matchen. A-lag Herrar 20 apr 0kommentarer
  • Referat: IK Säbysjön - Som United Fotbollsförening

IK Säbysjön - Som United Fotboll 1-1 (0-1) Vi gör säsongens hittills bästa insats med mängder av fina aktioner och bra spel. I första har vi mycket boll men är lite trubbiga i sista tredjedelen. Vi skapar en handfull chanser där den hetaste är en frispark från Ralle som prickar ribban. Som United är otroligt giftiga i sina omställningar och lyckas tidigt i matchen ta ledningen efter en hörna. Andra halvlek blir lite mer böljande, vi blir ivriga att gå framåt istället för att bygga tålmodigt. Vi gör byten och får in friska ben vilket även denna gång lönar sig. Precis som i premiären frälser Mehdi oss efter att vackert bredsida in en boll i krysset efter en frispark från Miche. Vi har sedan chansen att avgöra men det slutar 1-1. Laget: Herman - Daniel Hannes Maxwell Tommie - Rasmus Stenström - Fredrik Oliver David - Boran avb: Attevall Miche Ola Mehdi Adrian 12' 0-1 67' Stenström ut Ola in 67' David ut Mehdi in 75' Boran ut Adrian in 80' Rasmus ut Miche in 80' Daniel ut Attevall in 83' 1-1 Mehdi (Miche) varning: Boran Bäst i laget: 1. Hannes 2. Oliver 3. Rasmus, Mehdi A-lag Herrar 20 apr 0kommentarer