• Sätila - Västra Mark 14-3

Undertecknad var inte hemma och såg denna rafflande tillställning, därför denna lite sena rapport. Enligt uppgift så spelade Sätila killarna som vanligt på toppen av sin förmåga och gav inte duktiga Västra Mark någonting gratis. Matchen slutade 14-3 till våra grabbars fördel. Nu väntar Skene borta, vilket kan bli en tuffare uppgift. Webmaster Jägare P 01-02 5 sep 2010 0kommentarer
  • Horred - Sätila 3-4

Vår röda miniarmé begav sig till Horred och fick möta sitt kanske svåraste motstånd hittills. Men de betydligt större killarna fick sig en rejäl match av våra killar som kämpade stenhårt. Fina djupledspassningar, grymt försvarsspel och snygga mål gjorde att Sätila ledde i halvlek med hela 4-1. Målen gjordes av fyra olika glada målskyttar Johannes, Jacob, Erik och Adam. I andra halvlek blev det tuffare när Horred flyttade fram positionerna och satte ordentlig press på killarna. Man lyckades hålla emot anstormningen och matchen slutade 4-3 till våra röda duktiga spelare. Grymt bra kämpat killar och fortfarande obesegrade! P 01-02 29 aug 2010 0kommentarer
  • Nya bilder i fotoalbumet

Lite bilder från Sätila - Svenljunga (14-3) ligger i fotoalbumet. P 01-02 10 aug 2010 0kommentarer