• Vinst för seniorerna

En härlig kämpainsats ledde till seger i söndagens hemmamatch i mot USK. Sollentunas seniorer fick därmed revanch för 7-2 förlusten i seriepremiären. Segern grundlades redan i första perioden då vi genom fin skridskoåkning, markering och utmärkt målvaktsspel kunde gå ifrån till en 3-0 ledning. I den andra perioden fortsatte det fina spelet och vi kunde inkassera ytterligare tre mål och läsa 6-2 på resultattavlan då vi gick till periodvila. Periodvila innebär erfarenhetsmässigt en möjlighet eller risk att både skapa eller tappa fokus inför fortsättningen. I och med den relativt stora ledningen förelåg väl en viss risk för det senare. Vi visade dock att vi kunde hålla i både ledning och spel och ytterligare öka på till 8-3 inför sista perioden. Den fjärde perioden var den enda vi inte gick ifrån målmässigt och resultatet skrevs till slut 9-5. En stor eloge till spelarna, som arbetade hårt och disciplinerat, med bra tryck i åkningen och med en stabil målvaktsinsats. En bidragande orsak till att vi kunde följa vår matchplan var även att vi i denna match lyckades relativt bra med att hålla oss borta från utvisningar. Noteras kan dock att vi under ett numerärt underläge gjorde två (!) mål framåt. Kul att flera av våra yngre spelare stannat kvar efter träning för att se matchen och att det faktiskt var en del folk på läktarna. Nästa match i seniorserien går av stapeln den 11/12 kl 10:30 i Ritorp. Junior/Senior 22 nov 2021 0kommentarer
  • Historisk match

På lördagsmorgonen spelades den absolut första seriespelsmatchen för vår nya klubb, Sollentuna Ringette Club. Vi kunde glädjande nog dessutom notera en seger för seniorerna med 6-7 i denna bortamatch mot Ulriksdals SK. Siffrorna avspeglar väl hur jämn matchen var och efter hårt kämpande och en hel del bra spel, tar vi nu med oss den positiva känslan in i resten av säsongen 2020/2021. Junior/Senior 10 okt 2020 0kommentarer