• Referat: Spöland Vännäs IF P06 - Umedalens IF P06 Gul 3-6

Dagens motstånd var serieledarna som inte släppt in nått mål än i höstserien. Vi tar ledningen i matchen med 1-0 men spelmässigt är vi inte först på bollarna och tvekar lite i duellerna. Vi tappar till 1-1 och 1-2 innan första perioden är slut. Bättre spel eftersom matchen går och vi skapar många fina anfall, men får inte till de i avsluten. Umedalen var rörliga och vi går ofta bort oss på mittfältet vilket ger dom lite farliga lägen. Efter andra står de 2-4 och vi känner ändå att vi är med i matchen. I sista perioden gör dom ganska snabbt 2-5 på en hörna och lite uppförsbacke. Killarna fortsätter kämpa matchen ut men förlust idag med 3-6. Inget omöjligt motstånd utan en annan dag kunde vi stått som segrare i matchen. Periodsiffrorna: (1-2) (1-2) (1-2) Pojkar Div 3 7 sep 2019 0kommentarer
  • Referat: Sandviks IK 06 Gul - Spöland Vännäs IF P06 2-4

Vi får en härlig start på matchen med 2 snabba mål, men tyvärr så får vi också tidigt en spelare skadad. Går in i andra perioden med ledning med 0-2, men vi hade lite svårt att stänga ytorna på mittfältet vilket gav dom flera farliga lägen och dom börjar äta ikapp ledningen. Anfallsmässigt gjorde vi fina genomspel på deras backlinje och kom många gånger fint på kanterna. Vi går in i sista perioden med ledning 2-3 och alla jobbar bra och håller ihop laget bättre. William gjorde några riktigt vassa räddningar och vi får lite märkligt ett solklart mål bortdömt. Men till slut fick vi in periodens enda mål och vinner matchen rättvist med 2-4. Starkt att spela två sista perioderna med bara en avbytare och kul med olika målskyttar på alla mål 0-2 / 2-1 / 0-1 Pojkar Div 3 2 sep 2019 0kommentarer
  • Dorotea IF - Spöland Vännäs IF P06 4-1

Oturlig start Matchen startade med egentligen två slumpmål, där nerver och mänskliga faktorn var inblandade. Första perioden blev därigenom lite stressat utfört från vår sida. Dorotea var fysiskt lite större än de våra och detta skapade onödig respekt. I andra perioden är vi med i matchen och skapar många lägen men deras målvakt var otroligt duktig, och höll nollan. Den tredje perioden skapar vi fler lägen, men dom gör målen. Resultatet speglar inte matchen, men det är som bekant målen som räknas. Periodsiffror 2-0 / 0-0/ 2-1 Pojkar Div 3 25 aug 2019 0kommentarer
  • Bortamatch mot Dorotea 25/8

På söndag är de bortamatch i Dorotea och vi åker med Vännäsbuss dit. Samling 07:45 Vännäs IP Bussen avgår 08:00 resan tar ca:2 timmar Matchstart 11:30 Vi kommer spela på Björnvallens IP (konstgräs), men flera matcher där så vi får byta om på sporthallen en bit bort. Alla spelare tar med sig en frukt/smörgås som vi äter när vi är på plats i Dorotea. Efter matchen dusch/ombyte och innan hemresa äter vi pizza. Beräknad hemma 16:00 -16:30 Kom ihåg! Hörlurar? Kortlek? Frukt/smörgås Duschgrejer Kläder att resa i Extra skor (att ha i bussen) Match kläder Pojkar Div 3 23 aug 2019 0kommentarer
  • Referat: Spöland Vännäs IF P06 - Täfteå IK 6-1

Väl genomförd match Idag tog killarna tag i spelet från start och visade upp ett fint lagspel. Extra kul att vi ofta vänder spelet hem till våra backar och även hela vägen ner till egen målvakt. De ger oss tid att hitta nya fria ytor och motståndarna får jaga. Med hårt jobb från alla lagdelar släppte vi bara in ett mål och skapade 6 mål och utöver de flera fina chanser. Tur med vädret också då de började ösregna just efter matchen va slut. Nu väntar bortamatch med bussresa till Dorotea. Pojkar Div 3 18 aug 2019 0kommentarer