12:30

Spöland Vännäs IF P06

Umedalens IF P06 Gul - Spöland Vännäs IF P06 4-3

Snöpligt
En seriepremiär som kunde slutat lite bättre, Första perioden var inte riktigt Umedalen med i matchen, även vi var lite ostrukturerade men vi gjorde målen och ledde med 0-2 efter första. I andra tycker jag vi är det lite bättre laget men dom börjar komma igenom på¨mitten, deras måt kommer till lite turligt på en missuppfattning vid vårt mål. (1-1 i perioden.)
Inför sista har vi en ledning med 1-3 och vi känner nog oss lite trygga. Denna trygghet faller när dom gör 2-3 och vi börjar spela stressat och dom tar över medans vi spelar mer på kontring. Umedalen kvitterar till 3-3 och hinner även med att göra 4-3 på övertid vid en hörna. Bittert för killarna, oavgjort hade nog varit rättvist. Men nästa gång är det vi som har turen på vår sida.