• U17 Grattis Ulricehamns IFK 1!

Så var den tredje och sista dagen spelad i SnöyraCup 2013 och denna dag spelades det i klassen U17. Även denna dag bjöd på jämna matcher och riktigt bra spel. Vinnare blev till slut Ulricehamns IFK 1 efter att ha slagit Sjömarken/Sandared i en jämn och välspelad final med 2 mål mot 1. Så vi riktar ett STORT GRATTIS till Ulricehamns IFK och hoppas vi kan bjuda på en lika spännande och bra futsalturnering nästa år igen :) Stort tack även till alla som har hjälpt till med diverse olika saker för att få detta arrangemang att fungera och bli så bra som det blev :) Väl mött 2014! Snöyra Cup 6 jan 2013 0kommentarer
  • SnöyraCup F98 Grattis Tabergs SK 1!

Så var den andra dagens spel i SnöyraCup färdigspelad och 1 av arrangörens 2 lag avgick med segern efter att finalen fått avgöras på straffar ( 0-0 efter 2*15 minuters spel ). Dagen bjöd på lite tuffare spel än dagen före och det fick blåsas en och annan frispark. 4 knalljämna kvartsfinaler - 2 otroligt jämna semifinaler och det hela fick som tidigare sagt avgöras på straffar i finalen. Med andra ord känndes det som att vilket lag som helst som tagit sig till kvarten kunde tagit hem pokalen denna dag. Men till sist var det Tabergs SK 1 som drog det längsta strået mot IFK Värnamo A efter en rafflande match den första halvleken och lite mer tillknäppt spel i den andra samt en spännande straffläggning som avslutning på hela dagen. Så stort GRATTIS TABERGS SK 1! Vi tackar även våra 4 föreningsdomare som nu dömt i ca 10,5 timmar / dag dessa 2 dagar för en riktigt god insats. Snöyra Cup 30 dec 2012 0kommentarer
  • Snöyra Cup 2013 F00 Grattis Egnahems BK A

Efter den första dagens spel i Snöyra Cup har vi nu årets första segrare klara :) Dagen började med ett mycket spännande gruppspel där det bjöds på riktigt trevligt spel och en hel del tuffa men ärliga kampsituationer. Därefter var det kvartsfinaldax och härefter följde 2 tuffa och jämna semifaler. Den första semifinalen spelades mellan IF Haga A och Egnahems BK A och här gick Egnahem segrande ur striden efter att ha gjort matchens enda mål. Den andra semin spelades mellan Torpa AIS och Waggeryds IK och här tog Waggeryd hem segern efter att ha hållit tätt bakåt och gjort 3 mål framåt. Upplagt för en riktig nagelbitare till final alltså! Efter en jämn första halvlek där Egnahem skapade lite farligare målchanser ledde man med 2 - 0. När Waggeryd sedan reducerade till 1 - 2 i starten av den andra halvleken kändes det öppet igen om vem som skulle få hem den åtrovärda pokalen. Strax efter reduceringen ökade Egnahem på sin ledning genom 2 snabba mål och ledde således med 4 - 1. Efter detta var Waggeryd tvingade att flytta fram mer folk och Egnahem tackade för ytorna och gjorde 3 mål till, vann med 7 - 1. Så ett stort GRATTIS till Egnahems BK A till segern i klassen F00 i 2013-års SnöyraCup! Stort tack till alla lag som deltog i F00-klassen då det är ni som gör festen :) Snöyra Cup 29 dec 2012 0kommentarer