• Derby på Orkanvallen

Klockan 16.00 blåser dommaren igång ett hett derby mellan Skultorps IF och Våmb. Hoppas vi ses! Välkomna Herrseniorer 17 aug 0kommentarer
  • Seger på bortaplan

Då så var hösten på intågande Nu startar serien igång igen efter en tids semester och Skultorp inleder med en skön seger borta mot Hova SIF börjar matchen ganska svagt och hamnar i underläge tidigt Hova tar ledningen redan i minut 9 Grabbarna strear och sliter på ett blåsigt Movallen får in ett fint kvitteringsmål gjort av #14 Filip i minut 36 Så vi går till pausvila med 1-1 i matchen I andra halvlek så tar vi över matchen mer och mer då Hova såg ut att ha blivit trötta av allt jagande efter boll SIF hade många bra lägen att utöka målproduktionen men bollen hamnade lite här och var Blåsten hade en stor påverkan på avsluten Med dryga fem minuter kvar av ordinarie matchtid (minut 84) så trycker #12 Milton in segermålet 1-2 Dommaren hittade hela 8 minuters tillägg så det blev en lång match. Ett extra + till grabbarna som kom hem från Mallorca tidigt i morses. Målskyttarna #12 Milton #14 Filip På bilden matchens lirare #3 Agust som kom hem och levererade direkt (#13 Mackan ville hänga med på ett litet hörn) Nästa match är derbyt mot Våmb på lördag 17 augusti klockan 16:00 på Orkanvallen Då alternativen är få så finns det inget anledning att inte dyka upp Vi ses på Orkanvallen! Foto: #19 Gustav Herrseniorer 11 aug 0kommentarer
  • Dagens bortamatch mot IFK Skövde U19

SIF spelade idag träningsmact mot IFK Skövde U19 på Orkanvallen Matchen slutade 3-3 efter en riktig kämparinats av SIF som saknade hela sin ordinarie backlinje och två forwards Redan från start hadeSIF en tunn trupp och med två skador under matchen så killarna fick strida och kämpa vilket gav resultat till oavgjort i matchen I mål för dagen i Skultorps IF stod Olle Karlström från vårat -09 lag. Olle gör en stabil insats i sin premiärmatch för Skultors A-lag, inget av baklängesmålen går att "skylla" på Olle Målgörarna var #6 Eklöf #8 Lahdo #15 Tijan Matchens lirare #1 Olle Karlström Herrseniorer 4 aug 0kommentarer