• Referat: Södra Ving/Hössna/Timmele - Skultorps IF

Södra Ving/ Hössna/ Timmele - Skultorps IF 0-10 ( 0-5 ) Målskyttar:Matilda Andersson 5 Tinna Örtemark 2 Nathalie Ljus Lake 2 Matilda Carlsson 1 Skultorps IF Vidare i DM efter utklassning Skultorp är vidare från gruppspelet i DM. I den tredje och sista gruppspelsmatchen körde SIF över Södra Ving/Hössna/Timmele. Det blev hela 10–0 till Skultorp som tagit maximala nio poäng i gruppspelet och gjort med med målskillnaden 16–4. Mot Mariestad hade Matilda Andersson gjort hattrick redan efter 18 minuter och yttermittfältaren gjorde ytterligare två mål i den andra halvleken. Damsenior 16 mar 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Mariestads BoIS FF

Skultorps IF-Mariestads BoIS FF 2-1 (2-1) Målskyttar: Alicia Carlsson 1 Filippa Kindbom 1 Skultorps IF vann i DM – besegrade Mariestad: ”Kanske inte vår bästa match” Det blev seger för Skultorps IF i DM. Laget besegrade Mariestads Bois med 2–1 på Södermalms konstgräs. Samtliga tre mål kom i den första halvleken. Vänsterbacken Alicia Carlsson gav Skultorp ledningen efter 14 minuters spel. En ledning som Filippa Kindbom utökade tio minuter senare. Sedan hann Mariestad reducera innan paus. I den andra halvleken hade Skultorp flera chanser att utöka ledningen, och Mariestad hade en och annan farlig omställning, men några fler mål blev det inte, utan Skultorps IF kunde vinna med 2–1. – Skönt. Alltid gott med en vinst även om det kanske inte var vår bästa match, säger Alicia Carlsson. Trots att målen kom i den första halvleken var Carlsson mer nöjd med den andra. – Första halvlek var sisådär, vi gör två mål, men vi är inte riktigt där i närkamperna. I andra halvlek höjer vi oss och jag tycker att vi äger den halvleken även om vi inte sätter dit bollen, säger Alicia Carlsson. För Carlssons del var det också säsongens första mål. – Kul, jag gjorde inget mål förra säsongen heller, så det var skönt. Kul att kunna komma upp och vara med i offensiven. Nu har ni spelat några matcher den här säsongen. Hur tycker du lagets formkurva ser ut? Jag tycker det känns bra, och vi tar steg framåt under matcherna och träningarna ser också bra ut, så vi har en bra känsla. Damsenior 11 mar 0kommentarer
  • DM Match Söndag 10/3 kl 14:00 Södermalms IP

Då var det dax för omgång nr 2. Motståndare är Mariestad Bois FF. Så kom upp och stötta våra tjejer till ännu en seger. Damsenior 9 mar 0kommentarer
  • Referat: Skövde KIK - Skultorps IF

Skövde KIK - Skultorps IF 3-4 ( 2-3 ) Mål: Skultorps IF: Matilda Andersson 2, Caroline Olsson 2. Mål: Skövde KIK: Silvia Lawanhomi 2, Felicia Wilhelmson 1 Vann målrikt derby: ”Lärde oss en hel del” Division 2-laget Skultorps IF ställdes mot division 3-laget Skövde KIK när gruppspelet i DM drog i gång. Skultorps IF vann till slut ett målrikt derby med 4–3 (3–2) på Södermalms IP:s konstgräs på lördagen. Skultorps IF:s tränare Thomas Sjökvist kommenterar: – Jag tycker inte alls att vi är beredda på att tävla på samma sätt som Skövde KIK var i den här matchen. Vi skapade våra chanser på fasta situationer i den första halvleken. Det var en stor skillnad mot matchen mot Vinninga förra helgen, säger han. – Vi har pratat om vissa saker och vi lärde oss en hel del i dag. Vi gör en del saker bra men vi har fortfarande mycket att sätta i spelet. Vi gav bort något läge till dem och som Skövde KIK är duktiga på att utnyttja. KIK var hetare än oss. Vi är jättenöjda med att vi lyckades vinna med 4–3, fortsätter Skultorpstränaren. Skövde KIK:s tränare Mikael Smedberg kommenterar lagets insats: – Man är lite tudelad efteråt. Spelmässigt var det jättebra. Vi står upp jättebra mot ett bra division 2-lag och spelet är helt jämnt. Vi faller på att vi inte klarar av de fasta situationerna i den här matchen. Vi släpper in tre av fyra mål där. Hade vi löst det hade vi vunnit den här matchen. Det är en läropeng för oss, säger han. – Vi har en del nya spelare som ska komma in i laget och i spelet. Vi rullar runt och provar en del nytt i de här DM-matcherna. Spelmässigt håller vi definitivt. Delar av matchen för vi. Det är en helt jämn match som kunde ha gått hur som helst, fortsätter KIK-tränaren. Damsenior 3 mar 0kommentarer