• Helgens matcher för Skultorps IF Damer

Missa inte helgens två matcher som spelas på Lördag och Söndag. Så kom upp och stötta våra tjejer till 2 triumfer. Damsenior för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - IF Eksjö Fotboll

Skultorps IF- IF Eksjö Fotboll 3-0 ( WO ) Vinner utan att behöva spela: ”Fick inte ihop lag” Skultorps IF startade seriespelet med att spela 1–1 borta mot Ulricehamns IFK i seriepremiären. Ett helt ok resultat för SIF-tjejerna mot ett lag som själva har uttalat målsättningen att vara med och slåss i toppen. På lördagen var det meningen att Skultorp skulle ha mött Eksjö på Södermalms konstgräs, men det matchen kommer inte att spelas. Thomas Sjökvist som tränare Skultorp kommenterar: – Eksjö har meddelat oss att de inte får ihop någon något lag och kan inte komma till spel. Naturligtvis riktigt tråkigt att sådant sker. Jag vet egentligen inte så mycket mer än så. Att flytta matchen är inte aktuellt och Sjökvist har fått bekräftat från Smålands Fotbollförbund som administrerar serien att det blir en seger på walk over (3–0) för Skultorps IF. Ingen match i helgen och Skultorp får nu ladda om för matchen i tredje omgången då det vankas ett hett derby mot Falköpings KIK på hemmaplan. Damsenior för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Ulricehamns IFK - Skultorps IF

Ulricehamns IFK -Skultorps IF 1 - 1 (1-1) Målskytt: Matilda Carlsson Oavgjort för Skultorps IF i seriepremiären Skultorps IF fick oavgjort, 1–1, mot Ulricehamns IFK i seriepremiären i division 2. Skultorp hamnade i underläge i den första halvleken men kvitterade före pausvilan genom Matilda Carlsson innan pausvilan. Ett mål som gav laget en poäng. – Jag är nöjd med attityden vi visade, med närkampsspelet och kämpainsatsen. Spelet klickar inte alltid, men har vi det här att falla tillbaka på så är det väldigt bra, säger tränaren Thomas Sjökvist. På lördagen var det dags för en efterlängtad seriepremiär för Skultorps IF:s damer. Skultorps IF spelar i en annan division 2-serie den här säsongen och i den första seriematchen ställdes laget mot Ulricehamns IFK. Det var ett taggat Skultorps IF som sprang ut till spel i seriepremiären på Lassalyckans konstgräs i Ulricehamn. Det var hemmalaget som tog ledningen i matchen efter 18 minuters spel när Liv Andersson spräckte målnollan. – De var bra. De försökte att rulla boll och vi fick fokusera på att ligga rätt. Jag är jättenöjd med hur vi tog kampen och kämpade oss till en poäng, säger tränaren Thomas Sjökvist. Innan den första halvleken var till ända hade Skultorps IF utjämnat. Matilda Carlsson satte 1–1 efter 37 minuters spel när hon gjorde Skultorps IF:s första mål i årets seriespel. Det blev inga fler mål i matchen utan lagen fick dela på poängen i det här premiärmötet. – Vi får vara nöjda med en poäng. Ulricehamn har själva gått ut med att de ser sig som seriefavoriter. Vi missade ett jätteläge i början av andra chans, men Ulricehamn hade ett väldigt bra läge att göra mål i första halvlek. De hade bollen en del, men det var inte så många målchanser. ”Har ingen större koll” I hemmapremiären som spelas på Södermalms IP:s konstgräs nästa helg ställs Skultorps IF mot IF Eksjö Fotboll. Nu blev det en premiärpoäng för Skultorps IF – Jag har ingen större koll på hur styrkeförhållandena är i serien. Det var lite osäkert innan matchen, men vi stod upp jättebra och just kämpainsatsen är jag väldigt nöjd med. – Jag är nöjd med attityden vi visade, med närkampsspelet och kämpainsatsen. Spelet klickar inte alltid, men har vi det här att falla tillbaka på så är det väldigt bra. Damsenior för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Jönköpings Södra IF

Skultorps IF - Jönköpings Södra IF 4-4 (1-3 ) Målskytter: Matilda Andersson 2 Nathalie Ljus Lake 1 Ebba Kindbom 1 Skultorps IF bjöd på målrikt genrep: ”En del att fundera på” Publiken på Södermalms IP fick se gott om mål när Skultorps IF genrepade mot den kommande seriekollegan Jönköpings Södra. Skultorp stod för en upphämtning i den andra halvleken i en match som spelade 4–4. Matilda Andersson gav Skultorps IF ledningen i den första halvleken. Därefter var det gästande Jönköpings Södra som stod för målen. J-Södra hann göra tre mål innan halvtidsvilan och därmed låg Skultorp under med 3–1 halvvägs in i matchen. Kom ikapp Efter totalt fyra mål i den första halvleken bjöd den andra halvleken på lika många mål. Först reducerade Matilda Andersson på straff, och i samband med den drog en J-Södra-spelare på sig ett andra gult kort och blev utvisad. Nathalie Ljus-Lake kunde sedan kvittera innan gästerna återigen tog ledningen. Men Skultorps IF undvek förlust efter att Ebba Kindbom, med ungefär kvarten kvar att spela, skjutit ett skott som via ett försvarsben styrts in i mål. Några mer mål blev det inte utan genrepet inför seriespelet slutade 4–4. – Det vi ska vara nöjda med i dag är att vi trots allt inte förlorar och att vi gör fyra mål framåt. Sedan ska även Felicia i mål ha beröm. Trots fyra insläppta så gjorde hon många bra räddningar, säger Skultorps tränare Thomas Sjökvist. Gav beröm Sjökvist berömmer även den kommande motståndaren Jönköpings Södra. – De var bra. Där har vi en del att fundera på till de två gångerna när vi möter dem i serien, säger Thomas Sjökvist. Skultorps seriepremiär går av stapeln kommande helg där Ulricehamn väntar på bortaplan. Damsenior 7 apr 0kommentarer