Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Höjden Göteborg

Följ

SK Höjden Göteborg

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 18 aug 2010 Seniorspelare

  A och B-laget har nu kört igång på fullt allvar med försäsongsträning. Kan informera att vi har haft bra uppslutning på träningarna och flera nyförvärv har hört av sig och dyker upp allt eftersom. På förlustsidan är det bara en person i nuläget som lämnar oss för styudier och spel i Skövdes bandylag. Mer om detta kan ni framöver läsa på vår nya hemsida som inte riktigt är klar ännu. Fram tills dess så kan ni som tidigare gå in på www.hedenbandy.se för att få mer infomation om Höjdens seniorverksamhet. OBS! Den hemsidan har vi bara tillfälligt fram tills Höjdens sida nya suidan är helt klart!

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 jul 2010 Petrus

  Hej! För er som inte fick mitt mejl så kan ni läsa på bandysverige.se under rubriken "SK Höjden tillbaka i seriespel" Jag lyckades få en insändare om Höjden publicerad, så gå in och läs för att sedan skriva en kommentar eller "gilla" via Facebook!

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 jul 2010 Spelare

  Självklart är det konstfrusen is på Ruddalen. Höjden har en jätte fin klubbstuga, bra istider, långa pass, förvaring av utrustning i lokalen och många som bor i nära anslutning till planen. Detta skulle vi inte få på Heden!

  Sedan tränar A-laget och B-laget ihop vilket är bra eftersom det alltid finns en risk med att sära på dessa lag. Det skulle bli extra kännbart om båda lagen tränade på olika arenor. Jag tror det är bäst att GAIS håller till där och möjligtvis att det startar ngt nytt lag som har Heden som arena.

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul 2010 Mads

  Naturis på Ruddalen?

  Kan inte a-laget iaf lira på Heden?

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 jul 2010 FD Hooligans

  Låter verkligen intressant detta! Kanske att man letar sig ner till Ruddalen och kikar några matcher på ert nya A-lag. Har saknat de blåvita iskrigarna...

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jun 2010 Seniorspelare

  En ny hemsida kommer under sommaren ersätta denna sida. Vi som arbetar med detta har tidigare spelat i Heden City bandy. Som det flesta känner till så är Heden city b. nedlagt och har gått in i Höjdens seniorverksamhet med ett A och B-lag. På den nya hemsidan så kommer vi förklara lite mer ingående om detta. För de som har intresse av Höjdens seniorverksamhet kan tillsvidare gå in på www.Hedenbandy.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2010 GAIS BANDY

  Onsdag 19:00 Arena Heden
  Elitseriekval
  GAIS Bandy - IFK Kungälv
  Välkomna

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 feb 2010 Hooligan

  Kommer aldrig stötta dom som lurade av oss vårat A-lag som va så goa

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 jan 2010 Claus Blom

  Det är lite tyst i gästboken tycker jag...
  Kom till Heden och stötta GAIS i kampen om en plats i Elitserien! Nu på lördag kl 14.00
  :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 jan 2010 Styrelsen

  Alla tränare och ungdomar måste hjälpas åt att tänka på hur man använder duscharna i Höjdenstugan. Har nämligen varit slut på varmvatten flertalet tillfällen när lagen som tränar sent kommer... Annars göra alla ett bra jobb!

  Rapportera

  Rapportera