• Victory streak!

Vi fortsätter vinna! Med en rafflande seger mot Aranäs Vit idag (läs referatet) har vi nu vunnit vunnit fyra matcher på raken och klättrat upp till femte plats i tabellen! Tre matcher återstår av serien - Aranäs Turkos, Önnered och Bollebygd. Nu lägger vi in en överväxel och kör ända in i kaklet! P-13/12/11 3 mar 0kommentarer
  • Referat: Särökometernas HK - HK Aranäs Vit

Vilken match, vilken laginsats! Trots att några inte kunde vara med och att några var/blev skadade så stod laget för säsongens kollektivt bästa insats! Aranäs ställde upp med ett bättre lag än förra helgen och vi fick köra utan avbytare andra halvlek. En målfattig första halvlek som vi ändå ledde med 5-4. Andra halvlek blev väldigt jämn och med tre minuter kvar av matchen låg vi under med 13-15. Fruktansvärt nervösa minuter följde när vi lyckades få in fyra mål till och höll tätt bak - slutresultat: vinst med 17-15! Rocko var on fire idag med 8(!) mål och Nazar storspelade i målet. Bra anfallsspel där många vågade storma eller slita sig igenom Aranäs försvar. Kanterna hade lite svårare idag och vi kan jobba mer på att dra isär försvaret så som vi har övat på träningarna. Försvarsmässigt fortsatte vi den bra trenden med att våga stå emot och vara snabba på att följa med i anfallen. Underbart att se hur laget gemensamt tog sig an uppgiften och vägrade deppa ihop bara för att vi låg under i slutet - en enorm kämparinsats av ALLA! Nu ser vi fram emot det tredje Aranäsmötet nästa söndag. P-13/12/11 3 mar 0kommentarer
  • Referat: HK Aranäs Gul - Särökometernas HK

(Ett lite försenat, kort referat från förra helgens match.) En helt fantastisk match mot det högst rankade Aranäs-laget! Vi tog snabbt kommandot och ledde med 7-3 vid halvtid, vilket förvaltades väl i andra halvlek och slutade med vinst 16-9. Fenomenalt försvarsspel och riktigt bra anfallsspel. Kul att många gjorde mål och ännu roligare att alla sköt på mål! P-13/12/11 3 mar 0kommentarer
  • Träning under sportlovet

Många är bortresta nu under sportlovet, men vi kör träningar tillsammans med F12 under vecka 7. Lördag 10 feb: 09:30-11:30 (start i A-hallen) Tisdag 13 feb: 16:30-18:30 (A-hallen) Torsdag 15 feb: 16:30-18:30 (A-hallen) Lördag 17 feb: 09:30-11:30 (start i A-hallen) Aktiviteterna är uppdaterade i kalendern! P-13/12/11 11 feb 0kommentarer
  • Referat: Särökometernas HK - Mölndals HF

En härlig match... och vinst! Idag mötte vi ett revanschsuget Mölndals HF. Sist i serien, utan någon vinst, men med stora förändringar i truppen jämfört med förra gången - t ex några mer storväxta 2010:or som inte var med förra gången. Inte riktigt lika enkelt som förra matchen (då vi vann bekvämt med 30-19), men vi kontrollerade matchen från början till slutet. Bra spel från vår sida, både anfall och försvar. Killarna försökte sig på lite genombrott (som vi övat extra på senaste veckan), vilket gav viss utdelning men behöver slipas på ytterligare. Vi släppte igenom en del högerkant/höger9-spel och behöver få till ett tightare försvarsarbete. Deras #11 (August Sandberg) var Höger 9:a och stod för flest (7) av Mölndals mål. På slutet började vi täcka till, men det tog för lång tid. Generellt en schysst match utan större gruff. Mölndals tränare var lite irriterad på domarna ibland, och de släppte igenom en del stegfel och liknande tekniska misstag. Förutom kantspelet lyckades vi ofta i försvaret, men behöver fortfarande jobba på att placera oss rätt (framför) när anfallen kommer - nu lyckades de forcera sig igenom pga av bra fart. Anfallsmässigt fick vi en del bra rörelse och några långskott, men inte tillräckligt många genombrott (och generellt en brist på fart in). En del bollar ut till kanterna men svårt att få utdelning där den här gången. En del slarv i passningarna. Ganska bra antal målgörare, men lite för mycket som hamnade hos Nils - fler behöver gå fram och våga gå på mål! Vi fick i alla fall en vinst och klättrade en position i serietabellen! Nu har vi matchuppehåll ett par veckor innan vi skall möte tre Aranäslag på raken. P-13/12/11 4 feb 0kommentarer