10:30

IFK Vänersborg

Referat: SK Höjden - IFK Vänersborg

Vi har vår andra hemmamatch för säsongen i Ale arena. Vi tar för dagen emot IFK Vänersborg på förmiddagen.
Vi startar matchen lite morgontrötta, kanske beror det på den ganska tidiga matchstarten.
Vårt spel är lite trevande och vi ha inte riktigt samma skärpa som senast.
Vi tar dock ledningen till 1–0 genom Axel Jansson på assist av Simon Matsson i den femtonde minuten. I minut arton ökar Hans Iverlund på till 2–0 på hörna inslagen av Klas Andén. Vi trummar på och har ett antal målchanser. Det ska också sägas att Vänersborg har ett par mycket vassa målchanser men med mycket skicklighet och en del tur så håller vi nollan.
Emil Nordenfors gör sin första match i Höjden och han kröner det med att göra 3–0 på assist av Hans Iverlund i den tjugonionde minuten.
Vänersborg får till slut utdelning och reducerar till 3–1 den trettioåttonde minuten.
Axel Jansson gör sedan 4–1 på assist av Johan Torpe vilket är halvtidsresultat.

Andra halvlek kommer i gång och vi får en straff som William Westerling sätter till 5–1.
Sedan gör Hans Iverlund 6–1 på assist av Sam Noble. En assist som inleds med att Sam åker från eget straffområde, rundar ett antal spelare i Vänersborg och levererar en perfekt passning till Hans.
Matchens sista mål sätter Sam Noble på hörna inslagen av Klas Andén vilket innebär 7–1.

Vi gör som sagt var inte vår bästa mach, men vi vinner och det tyder på en styrka som vi inte riktigt haft tidigare år. Nu väntar Borås bort i nästa match.