19:30

BK Slottshov

Seger med 15-3 hemma mot Slottshov

Sk Höjden - Slottshov 15-3 (7-3)

Gårdagens match mellan Höjden och Slottshov var en match som vi var klara favoriter och som vi under normala omständigheter ska kunna ta oss igenom med två poäng. Kvällen bjöd inte på några större överraskningar utan vi vann till slut med slutsiffrorna 15-3.

Matchens första 20 minuter är bra från vår sida och vi gör två snabba mål. Vi tilldelas straff, men som vi missar - igen. Vems tur är det att skjuta nästa vecka? Men vi fortsätter att ånga på och göra ytterligare 4, vilket betyder 6-0. Sedan andas vi ut och går in en slags kollektiv vila vilket Slottshov utnyttjar. Gästerna lyckas att ta sig igenom vårt försvar flera gånger på diverse sätt. Vi lyckas inte riktigt hålla samman utan utan bollen studsar igenom oss och letar sig hela vägen in bakom Victor i mål, så inom loppet av några minuter så har de plötsligt reducerat till 6-3. Med minuten kvar av första så utökar vi vår ledning till 7-3.

VI är inte helt nöjda med vår första halvlek så vi bestämmer oss för att höja nivån några jack och att inte släppa in mer bollar bakåt. Andra halvlek är på det stora hela bättre än den första. Vi är mer resoluta i vårt defensiva arbete och framåt så spelar vi större och med mera tanke i allt vi gör. Vi gör åtta raka mål och vinner matchen med 15-3. Kvällens prestation står givetvis Axel Z för efter att ha stått för hela 8 av våra 15 mål. Det är också värt att notera att vi gjorde hela 5 hörnmål denna kväll.