• Seger för U-laget

Bortamatchen mot Rävlanda AIS vann vi med 1-2 ikväll. Ungdomlig trupp där Yehia, 16 år fick göra seniordebut sista 30 min. Angelo 1 mål. 1 ass Arbnor 1 mål Sina 1 ass. Tabell U-laget Seniorlag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Efterlängtad seger!

Hoppet lever efter segern idag mot Vinbergs IF med 3-1. En första halvlek där vi spelar ängsligt, utan fart och inte tar jobbet fult ut. Vinberg tar också ledningen med 0-1 i den 33:e efter en boll i djupled som vi inte läser av och fri från mittplan sätter nr 8 bollen enkelt bollen bakom Fatlum i mål. En liten väckarklocka och vi sätter högre press mot bortalaget och vi börjar äta oss in i matchen men får inte till det i sista tredjedelen. Halvlek och taktiska förändringar till andra Vi startar riktigt bra i andra med hög och aggressiv press, Vinberg får slå ifrån sig ofta och vi kan på nytt etablera spel på offensiv planhalva. I den 63:e har vi tryckt ner Vinberg ordentligt i straffområdet och Fehim slår ett bra inlägg i boxen där Oscar är starkast och trycker in bollen med pannan till 1-1. Laget får ännu mer energi efter kvitteringen och bara fem minuter senare är Sonny helt fri men rivs ner inne i straffområdet och straff och varning till nr 16 i bortalaget. Straffen slås tyvärr över ribban av Rinor D och känslan är att turen inte är på vår sida! Här visar både Fehim och Arjanit sin erfarenhet, pushar och stöttar samtliga på plan att släppa och jobba än mer för att vända på matchen. Total dominans men inlägg i boxen, avslut utifrån och totalt 7 hörnor under andra men bollen vill inte in. Vinbergs målvakt är riktigt bra och gör några riktigt avancerade räddningar. Klockan tickar över 90 spelade och Angelo som kommit in i halvlek slår ett perfekt inlägg i straffområdet där Arjanit hänsynslöst vräker sig fram och trycker in ledningsmålet i den 92:a till 2-1 med en nick. Vinberg inte gett upp matchen utan full fart framåt och med mycket folk på offensiv planhalva får vi till en perfekt omställning där våra två ungtuppar visar klass, Angelo 17 år slår en perfekt pass till Omar (18) inbytt i den 93:a som löper sig helt fri och avlutar med klass nere vid stolpen till 3-1. En ångestladdad match som vi vinner och vi har fem liknande matcher kvar av samma karaktär. Vinna eller försvinna i varje omgång framöver men med dagens moral och tro på seger är något vi ska ta med oss till varje fight. Än lever det och nu får vi njuta av segern och ladda ordentligt till nästa match som är borta mot Stafsinge IF nere i Falkenberg på söndag 8 sept. Seniorlag Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Skene IF - Vinbergs IF

Idag finns inget annat för Skene än att ta 3 poäng för att ge sig själva en chans att ta sig över strecket för nedflyttning. Inför denna match så kommer Anton "GG" Guerrero Garcia assistera på bänken och inför matchen hör vi med honom hur han ser på Skenes läge. 1: Välkommen tillbaka till Skene! Hur kommer din roll se ut? Tack! Jag kommer hjälpa och stötta upp CC som ssisterande. 2: Du har ju tidigare varit en ledande spelare länge. Vad känner du att du kan bidra med från bänken? Trots min relativt unga ålder så har jag samlat på mig mycket erfarenhet både som ungdomsproffs i Chile och som ledare denna säsong. Jag vill pusha grabbarna till att jobba max, kriga för vårat klubbmärke och alla runt omkring samt boosta dom med självförtroende. 3: Det är en måstematch för Skene på lördag, vad vill du se på planen? Alla matcher som är kvar är måstematcher, men vi tar en match i taget. Nu på lördag vill jag se ett hungrigt lag som tar kommando direkt, de ska synas att vi är på hemmaplan och i behov av poäng. Vi kan inte gå ut och vara passiva och låta dom styra matchen. 4: Hur många matcher har du sett tror du med Skene i år? Vad är din bild av hur det sett ut? Exakt hur många vet jag inte men tillräckligt för att ha skapat mig en bild. Finns många anledningar till att de inte gått som alla velat, men för att sammanfatta de kort så har det funnits noll självförtroende hos grabbarna och ingen klar spelidé, enligt mig. 5: En av dina bästa vänner Elias Häger är ju kvar i laget. Kastade han pil på en bild av dig när han fick höra att du skulle flytta till Örby? Haha nejdå! Elias och alla vänner är alltid stötande i allt så de va inga konstigheter, men jag kan säga att han var som ett litet barn på julafton när han såg mig på vallen igen! 6: Lycka till på lördag! Tack Jonas! Seniorlag Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Inför Vinbergs IF

Dags för ny match och omgång 17 ska spelas. Hallandslaget Vinbergs IF besöker Vävarevallen imorgon lördag 31/8 och vi möter ett lag som haft en tuff säsong. Oavgjort i premiären i april borta mot Stafsinge, sedan har det noterats för 15 raka förluster för det gröna Hallandslaget. Blott 9 mål framåt och 58 mål bakåt ger facit på den jobbiga säsongen man är inne i. Vår omgången vann vi ganska bekvämt med 0-5 efter att hemmalaget åkt på en tidig utvisning i tjugonde minuten och målen rullade in i jämn takt. Är nu det gäller för oss, samla all energi på rätt saker och fokusera på enbart tre poängare i de sista 6 omgångarna. Efter fyra tuffa matcher i inledningen av hösten där lagen placerade 1 till 4 i tabellen har avverkats och endast fått med oss 1 poäng och det i derbyt mot Kinna. En match i taget är det som gäller och lite tur med övriga resultat är ett måste för att ha en chans på kvalplatsen när vi summerar säsongen. Tyvärr saknas några spelare till matchen på lördag då Andy och Jonathan är avstängda. David och Ibbe är på resande fot. Rasmus och Sebbe åter i truppen då de ej var tillgängliga i senaste mot Åsa. Avspark: 15.00 Spelplats: Vävarevallen Tabelläge inför omgång 17. Trupp, mål och lite kommentarer skrivs löpande under matchen på Min Fotboll. Seniorlag Herrar för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • U-laget vann mot Fritsla IF.

Stabil seger med 3-1. Matchen spelades vid kunskapens Hus då Vävarevallen får vila efter helgens regn. Sebbe 2 mål. Angelo 1 mål. Seniorlag Herrar 26 aug 0kommentarer
  • Förlust mot Åsa IF

Hemmalaget startar den första halvleken med ett massivt bollinnehav. Vi ligger lågt i banan och satsar på kontringar under första men mycket slarv när vi får chansen till snabba omställningar. Åsa har mycket boll men har svårt att hitta ytorna bakom vår backlinje. Mycket rullande i sidled från Åsa utan att direkt hota. Ju längre halvleken lider ju mer börjar hemmalaget hitta lägen. 1-0 målet i den 38:e efter en frispark strax utanför straffområdet. Hemmalaget slappnar av lite efter ledningsmålet och vi skapar två riktigt bra chanser i slutet av halvleken. Hemmalaget går in i halvlek med 1-0 ledning. Andra halvlek startar som den första. Åsa har bollen och vi försöker hitta lägen att ställa om på. I den 52:a utökar Åsa sin ledning till 2-0 efter en fin framspelning och enkel placering i mål. Ju längre halvleken går måste vi gå framåt vilket öppnar för kontringar för Åsa. Den sista kvarten av matchen är det rock n roll fotboll med målchanser åt båda håll. Att det inte blir fler mål är nästan ett under. När domaren blåser av matchen efter 93 minuter står hemmalaget som segrare med 2-0 Seniorlag Herrar 26 aug 0kommentarer