• Brutal förlust

2 lag i poängbehov. Mycket spel på mitten i första. Inte så många målchanser alls från nåt av lagen. Men i andra skulle det hända desto mer. Vi får en frilägesutvisning mot oss efter 60 min. Ett horribelt beslut av huvuddomaren som misstar sej totalt då hela backlinjen va bakom. Domaren erkänner dessutom efter matchen att så va fallet. Men gjort e gjort och vi fortsätter ändå kriga för varje cm på planen. Vi gör det bra. Skapar fina lägen. Vi har 2 i stolpen. Men det vill sej inte. Åh i 93 minuten får Unik en frispark precis utanför straffområdet som han bombar upp i krysset. Brutalt avslut och ännu en svidande förlust. Dock kan vi ta med oss bra saker från denna match som vi absolut inte kunde från Alsike matchen. A-lag Herrar 1 sep 0kommentarer
  • Förlust i Alsike

Ja hur ska man sammanfatta detta! Alsike börjar bäst och har mest boll. Men inte så mycket farligheter. Första chansen efter 16 min när Alsike har ett fint anfall som casper räddar till hörna. 18 min. Bra anfall där Leo kommer i en 50 50 duell med målvakten. Målvakten blir liggande men spelet går vidare. Tillslut gör Ludde 0-1. Tror vi. Assisterande vinkar för frispark som huvuddomaren släppte. Sistnämnde stod väldigt bra dessutom. Givetvis i nästa anfall gör Alsike mål på hörna. 1-1 kommer efter ett bra anfall där Leo skjuter ett skott som räddas och i nästa sekvens gör serge 1-1. Tyvärr tappar vi boll offensivt några minuter senare och kontring. 2-1. Sista 5 e det bara elvan. Kvernplassen har en nickskarv som räddas på mållinjen. Ludde har ett skott precis utanför. Paus Starten på andra e riktigt bra. Mycket energi och vi skapar fasta situationer direkt. Åh 2-2 kommer just efter ett långt inkast som sen studsar ut till Stoffe som skjuter utanför straffområdet i mål. Men återigen direkt efter målet släpper vi in 3-2. Och nu går vi ner oss totalt. Tappar allt känns det som från sidan. Vi springer och jagar huvudlöst. Inte alls synkat. Blir superstressade. När vi väl får fasta situationer så är det farligt. Men att vi inte gör nåt mål på alla dessa chanser e ett underbetyg. Att varje gång så vinner Alsike dom 50 50 duellerna i boxen... Sen med 10 kvar åker vi på ett andra gula på Stoffe... en minut senare 4-2. Det blir till att koppla på det klassiska blåstället framöver då vi verkligen e med i bottenstriden. Ny match om 1 vecka hemma på Lådö. Då möter vi UNIK 2. A-lag Herrar 25 aug 0kommentarer
  • Tung förlust

Vi möter ett formstarkt Harbo som vi vet e tunga att möta. Långa inkast och mycket långbollar in i boxen. Förstår att dom e topplag. Vi har bra koll på alla deras fasta situationer. Casper gör några bra räddningar i första. Men känns rätt lugnt. Vi har väl inga direkt 100% målchanser men vi har en hel del bra anfall. Så det e en jämn första men Harbo e närmast ledningen. I andra utjämnar vi spelet och flyttar upp och får längre anfall och det börjar komma en del farliga avslut oxå. 65 min spelat när Haeger avslutar och lite märkligt så tar bollen i ribban. 5 min senare får serge ett bra läge i boxen. I 77 min så nickskarvade Kvernplassen över målvakten som e ute och hänger tvätt, nicken tar i ribban och landar i målvaktens famn.. 1 min senare kommer ledningsmålet. Linus vinner boll offensivt och Leo får bollen och spelar fram serge till 1-0. Dock kommer kvitteringen alldeles för snabbt. 1-1 på frispark. Harbo hann inte ens bli stressade. Så kommer 1-2 i 89 min. Så j#%la surt. Frispark som nickskarvas i eget mål. Där har vi skillnaden på en bra start på helgen till att man går och lägger sej med 200 i puls och kan inte sluta tänka på alla om och men. Nu vill man bara ha ny match!!! A-lag Herrar 16 aug 0kommentarer