Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sköllersta IF A-lag Damer

Följ

A-lag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 1 jun 2015 Conney Kruse

  Hej, nu är alla klubbar och anläggningar i Örebro Län inlagda på www.svensk-fotboll.com. Med kartor till samtliga fotbollsplaner i Sverige!

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 jul 2014 Kristofer Jonsson

  692 Scandinavian Scouting Agency är ett företag som hjälper unga killar och tjejer att förverkliga sina drömmar om att få åka till USA och spela fotboll för ett college/universitet och samtidigt skaffa sig en gedigen utbildning.

  692s anställda har samtliga varit iväg på liknande äventyr och har under årens gång samlat på sig mycket erfarenhet men även väldigt många kontakter inom området. Genom att utnyttja dessa kontakter kan vi hitta passande skolor för nästan samtliga sökande. Kontakterna återfinns på skolor i delar som Florida, Kalifornien, Georgia m.m.

  Att bli antagen till en skola i USA är svårt men genom 692 har du nu möjligheten att få den hjälp du behöver. Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att allt flyter på under din första tid på din nya skola och i ditt nya lag. Vi förhandlar om stipendier åt dig men i slutändan är det du som tar beslutet om vilken skola du väljer att spela för.

  Ta chansen du också, förverkliga dina drömmar och åk till USA
  www.692ssa.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 okt 2013 Åsa

  Tack snälla Patrick, Anna och Per för att ni gjorde allt för att våra tjejer skulle ha en bra vecka i Portugal (och annars). Era ansträngningar uppskattas verkligen och de var supernöjda.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jul 2013 Åsa

  Tack alla som var med på Gothia och i Åsa för en härlig vecka. Extra tack till alla spelare som bjöd på fin fotboll med mycket kampvilja och hjärta. Är som vanligt väldigt stolt över er:)

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 maj 2013 Åsa Lennartsson

  Vi behöver få in allas e-postadresser och rätt telefonnummer så att utskick fungerar eftersom inte alla kollar hemsidan. Kolla era personliga uppgifter och lag in det som saknas. Man kan sedan välja att inte visa det publikt.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 maj 2013 Pernilla Sund

  Hej Åsa! Vi kan tyvärr inte jobba på lördagkväll. Frida har ju tyvärr inte varit med så mycket så vi har inte uppdaterat oss på hemsidan. Med vänlig hälsning Pernilla Sund

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 maj 2013 Satu Iivari

  Jag kan tvärr inte hänga med på något av de, är just då i Finland!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 maj 2013 Emelie Johansson

  Jag följer också med på allt!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 maj 2013 Åsa

  Finns det någon (förälder/vuxen) som har förhinder eller särskilda önskemål om jobb på kvällarna på Meltallallsvenskan 24-25/5? Meddela mig snarast annars sätter jag ihop schema ändå. Ni spelare får prata med era föräldrar om detta.

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 maj 2013 Malle

  Jag följer med på allt!

  Rapportera

  Rapportera