• Referat: Gilleby IF Lag 2 - Stenungsunds IF Lag 2

En sådan härligt go skön seger!!! Två gubbar sent till matchstart, så bara 10 man på plan först 5 min. Sedan spelar motståndarna fin fotboll och leder rättvist med 2-0 efter 15 min. Då vaknar gubbarnas (näst yngst idag var Ola med 39 år...)vinnarskallar och börjar kämpa sig in i matchen. Efter snygg räddning, lång utspark som ger oss straff i 44 minuten så får vi in den psykologiskt viktiga reduceringen innan paus. Andra halvlek fortsätter vi spela vårt spel och vänder matchen, innan Gilleby kvitterar på ett långskott, för att vi i 85:e minuten avgör via Ekans tunga djupledslöpning ända ned till mållinjen dit Prytz spelar fram bollen. Sådan här segrar är de goaste!!! Old 7 maj 2017 0kommentarer
  • Referat: Stenungsunds IF Lag 2 - Bokenäset BK

Idag var det en solig dag och då fick vi äntligen ihop ett lag med bara gubbar, medelålder idag ca 41 år... Då blir det det bra fotboll för alla vet vad man kan och inte kan. Roligt för dagens avbytare att göra mest mål (4 st), så han kanske kan ta en startplats nästa vecka, om han träna lite kondition först bara... Samt F. Bergvall som gör mer mål på SIF-Gården än i Stora Höga Arena med handbollslaget! Tyvärr blev alla väldigt trötta av denna gladfotbollen så hemjobbet från matchminut 88 är bedrövligt dåligt. Bättring till nästa vecka krävs!!! Slutligen tack till alla i publiken för alla stöttande applåder och gliringar! Old 1 maj 2017 0kommentarer
  • seriepremiär igen...

Så har då oldboys spelat ytterligare en seriepremiär, typ 25:e seniorsäsongen i genomsnitt... Två sena återbud gjorde att vi fick föryngra lite, men så kul att se Kamal och Noel gå in och göra sina första seniormatcher på ett så fantastiskt sätt. Extra roligt då för Jonnie att se att åtminstone en av familjen var felfri idag... Stabil vinst borta mot Skärhamn med 3-1 visar att den tuffa försäsongsträningen betalar sig, och alla klarade 90 minuters match, utom lill-gus som behövde lite längre paus. Gött att du kom tillbaka i matchen! Nu kör vi en bra träningsvecka inför hemmapremiären på SIF-Gården den 1 maj, alla nära & kära hjärtligt välkomna då! Old 23 apr 2017 0kommentarer