• Syrianska tar andra raka efter en magisk målvaktsprestation

Syrianska startar matchen i högt tempo och sätter hög press på hemmalaget. Matchens första farlighet skapar Anton på egen hand men skottet smiter tätt utanför stolproten. Efter mycket kamp tilldelas rödgult frispark på offensiv planhalva. Julius lyfter in frisparken perfekt där Filip Baters perfekt möter upp på bortre och nickar in 0-1 i den 16e minuten. I den 27e minuten slår Farre en perfekt hörna på första ytan som touchas vidare mot straffpunkten där Filip Baters återigen möter upp för att nicka in 0-2. Syrianska tar i slutet på halvleken tag i taktpinnen och visar upp ett kortpassningsspel blandat med fint längre spel när man lockat upp motståndarna. I den 42a minuten spelar Gio fint in till Samuel Kaya som möter upp vid straffområdeslinjen och snyggt placerar in 0-3. I den andra halvleken bjuder rödgult in Irsta i matchen. Irsta lyfter upp laget och istället för att lugna ner går Syrianska in i fällan. I den 53e kommer Irsta igenom men Carl i målet gör en monsterräddning. I den 61a kommer så reduceringen välförtjänt när en flipperhörna resulterar i räddning av Carl i målet men där returen rakas in till 1-3. I den 63e kommer så 2-3 när ännu en hörna letar sig in via första ytan. Efter en usel andra halvlek kommer så Passy förbi ett antal spelare och direkt från bänken löper Samuel igenom straffområdet och rakar in sitt andra mål till 2-4. I den här matchen är det egentligen bara en spelare som ska lyftas fram. Trots en riktigt bra första halvlek så eliminerar den andra halvleken prestationen från den första. Carl Alenius är den som räddar oss om och om igen när han lämnas helt utelämnad. En målvaktsprestation som inkasserar tre poäng och en andra raka vinst. A-lag Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Omgång 2 - Irsta IF på Råby IP

Föregående helg spelades premiären bort och mycket starkt plockade rödgult tre poäng. En prestation som ger lite andrum och som får de flesta att glömma försäsongen. Kommande helg är det så dags för omgång 2 när rödgult besöker Råby IP för drabbning med Irsta IF. 16:00 är det dags för avspark. Syrianska kontrollerade händelserna i premiären och behöver fortsätta på den inslagna vägen. Det finns inga lätta matcher i Division 4. Irsta förlorade sin premiär mot Västerås IK på Hitachi Energy Arena med 1-0. Irsta gjorde ingen dålig match i premiären mot ett seriens förmodade topplag. A-lag Herrar 22 apr 0kommentarer
  • Tre poäng i premiären

Rödgult sparkade under denna eftermiddag igång tävlingssäsongen när man tog emot Munktorps BK på Wenströmska IP. Efter en trevande försäsong fick de rödgula supportrarna se ett hungrigt Syrianska i premiären. Med avsparkstid 15:00 sparkades premiären igång. Syrianska tog tag i taktpinnen och kontrollerade händelserna i den första halvleken. Efter mål av Julius Dag och Anton Fors var det en stabil 2-0 ledning in till halvtidsvilan. I den andra halvleken fortsatte rödgult att äga boll och metodiskt mala ner Munktorp. Mycket rättvist kom också 3-0 när Julius Dag gjorde sitt andra mål i matchen. Därefter slog Syrianska av på takten och släppte in Munktorp något. En miss i markeringen gjorde att Munktorp fick komma i ett friläge och relativt enkelt få sätta reduceringen till 3-1. Mycket mer än en ribbträff för Munktorp efter detta fick publiken inte se och denna premiär resulterar i en mycket rättvis seger för rödgult. Efter en medioker försäsong var det här utan tvekan ett steg i rätt riktning. Omgång 2 spelas den 27 april kl. 16:00 när rödgult gästar Irsta. A-lag Herrar 20 apr 0kommentarer