• Omgång 4 på Wenströmska IP

Syrianska IF kommer till denna hemmamatch med tre raka segrar i ryggsäcken. Ska segertåget fortsätta när det åter är dags för hemmamatch på Wenströmska IP? Syrianska står på tre segrar efter tre omgångar. Senast besegrade man Arboga Södra på bortaplan efter att ha inlett med 0-3 på resultattavlan efter åtta minuter. En stark seger och ett måste för att hänga med i toppen. Västerfärnebo inledde säsongen med två förluster innan man i den senaste omgången spelade 2-2 mot Munktorp. En trygg 2-0 ledningen tappades till 2-2 när Munktorp reducerade i 87e och kvitterade på tilläggstid. Välkomna till Wenströmska IP för en spännande drabbning! A-lag Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Tre poäng i Arboga

Syrianska reste till Arboga för en tuff bortamatch under lördagseftermiddagen. Den hypotesen eliminerade rödgult bort inom loppet av åtta minuter. Rödgult startade matchen i ett rasande tempo och när den första halvleken blåstes av stod det 1-4 på resultattavlan. Dessförinnan hade Anton Fors gjort 0-1 i den första minuten och sedan rullade uppvisningen upp. Ibra Alabad punkterade matchen med sitt hattrick när han gjorde mål i minut 4, 8 och 21. Innan halvtidspausen reducerade så Arboga Södra till 1-4. Den andra halvleken blev avslagen och inga fler bollar hittade nätmaskorna. Däremot hann hattrickskytten Ibra med att bli utvisad i den 83 minuten. Tredje raka segern för Syrianska och man hänger därmed med i toppen. Nästa match spelas hemma på Wenströmska IP när Västerfärnebo AIK gästar på lördag den 11 maj kl. 15:00. A-lag Herrar 6 maj 0kommentarer
  • Syrianska reser till Arboga

Under lördagen är det dags för omgång 3 och i denna match gästar rödgult Arboga Södra i Arboga. Efter två raka vinster i säsongsupptakten är det ett stärkt Syrianska som tar sin an en andra raka bortamatch. Som bekant har Syrianska inlett säsongen starkt. En övertygande prestation i premiären följdes upp av en vinst borta mot Irsta. I den senaste matchen mot just Irsta var det återigen en perfekt prestation i första halvlek när rödgult lämnade planen för halvtidsvila med väldigt trygga 0-3 på resultattavlan. Den andra halvleken ska man glömma för den prestationen var inget att lägga på minnet. Trots en sämre andra halvlek avgick rödgult med de tre poängen sedan man lyckats trycka in 2-4 nära inpå stopptiden. Hemmalaget Arboga Södra har inlett säsongen med en vinst och en förlust. I den tajta premiären mot IK Oden var det den gästande nykomlingen som lyckades dra det längsta strået och ta med sig tre poäng efter att ha tryckt in det avgörande 0-1 på tilläggstid. I den senaste matchen mot Munktorp tog Arboga en klar triumf när 0-4 på resultattavlan innebar en revansch mot den sura förlusten i premiären. Det är bäddat för en tuff match på lördag. Ska rödgult kamma hem tredje raka? Ska Arboga ta en andra raka vinst efter den övertygande vinsten mot Munktorp? Är det något av lagen som ska hänga med IFK Västerås i toppen så är poäng i många matcher redan nu av modell viktigt. Vi ses i Arboga för att stötta våra rödgula i denna drabbning. A-lag Herrar 3 maj 0kommentarer