• Stensjöns IF-SFF 1-4

En till utmärkt match och fantastisk prestation av FF killarna på bortaplan samtidig andra vinsten i rad i serien. Bra start på matchen och full kontroll över spelet mot ett lag som tydligt satte defensiv taktik och försökte spela på kontringar som våra försvarsspelare enkelt löste. Det tog lite tid för oss att bryta igenom motståndarens täta försvar, men efter 30 minuter av matchen tog vi en 1-0 ledning när Viggo hittade Milan med en fantastisk pass.efter 5 minuter vi fick en hörna som Petar skickade in i boxen och bollen hamnade på Milan som var på rätt plats 2-0.Vi kunde ha ökat på skillnaden i första halvlek, men ett mål blev underkänt och SIF målvakt gjorde ett bra jobb och hade fina räddningar . I andra halvlek fortsatte vi i samma takt, spelade vårt spel men med väldigt dåligt väder och snö gjorde det svårt för oss att spela bra. Men vi lyckades göra ett mål till 3-0 när Milan efter en härlig action och ett snabbt anfall hittade Bruno som gjorde målet. SIF reducerade sedan till 3-1 från frispark och försökte öka speltempot mot slutet, men vi spelade bra taktiskt och lyckades avgöra matchen när Milan gjorde 4-0 med ett härligt mål efter fint pressspel. En till viktigt seger inför den nya matchen som väntar oss nästa fredag när GIF kommer på besök. Vi ses alla den 26 april i Sävsjö. Herrsenior för 14 dagar sedan 1kommentar
  • SFF-Tranås 3-1

En kanon start på säsongen och en mycket viktig seger i seriepremiär mot ett lag som är en av seriefavoriterna. VI startade matchen bra och hade full kontroll över spelet från start. Bra passningsspel och många anfall gjorde att vi kunde skapa många chanser, men vi missade också mycket. Vi var nära att göra mål när Petar träffade stolpen och jag måste erkänna att TFF-målvakten var fantastisk idag hela matchen och räddade många chanser men inte de när Otto hittade Milan som helt kallt dribblade förbi målvakten och gjorde mål. I andra halvlek fortsatte vi i samma rytm och förväntade oss en mer offensiv motståndare, men deras defensiva spel gjorde att vi enkelt kunde fortsätta andra halvlek. vi skapade många möjligheter och från ett fantastiskt anfall hittade Bruno Milan till 2-0. TFF lyckades reducera från en hörna, men inte långt efter avgjorde Petar matchen med ett otroligt mål från 30 meter. Den välförtjänta vinst är ett bevis på hårt samarbete och uthållighet. Jag är otroligt stolt över killar och ser fram emot att fortsätta att bygga på den här framgången tillsammans. Tack alla för ert stöd idag och vi ses nästa fredag ??när vi besöker Stensjön Herrsenior 12 apr 1kommentar