• Seriepremiär!

Varmt välkomna att påbörja helgen med årets första seriematch! Herrsenior för 14 dagar sedan 1kommentar
  • SFF-Vrigstads 1-0

och slutligen en prestige seger i derbyt och en bra första året i Div 4 efter lång tid, 5:e platsen på tabellen och avslut på säsongen på en kanon sätt. Det var ganska svårt att förbereda matchen med tanke på att motståndaren redan var nedflyttad från ligan och vi inte visste hur motiverade de skulle vara och om de skulle kunna göra ett bra motstånd, så vi flyttade all koncentration av matchen exklusivt på vårt spel. Matchen började väldigt bra för oss, vi hade full kontroll under hela första halvlek, vi skapade många chanser och passningsspelet var av exceptionell kvalitet. Motståndaren kunde inte svara på rätt sätt, så bollen låg uteslutande vid FF:s fötter under en stor del av de första 45 minuterna. Målet till 1-0 gjorde Petar och det är ett riktigt mirakel att vi inte gjorde ett mål till eftersom vi hade många chanser samtidigt som motståndaren inte lyckades hota en enda gång. Vi inledde andra halvlek i samma stil där vi skapade chanser men vi lyckades inte göra mål,men tur för oss var att gästerna alls inte varit med i matchen så vi spelade vårt spel utan stress och det var kul att se fantastisk Lagspel. Det var en av såna matcher när man är stolt över sitt lag , när man kan se att allt hårt arbete och ansträngning vi ligger syns tydligt på fotbollsplanen och där vi ser ut som ett lag som från först spelare till sist spelare vet exakt vad skulle göra på planen i en taktisk organiserad spelet. Jag vill gratulera mina bojs till en fantastisk match och fullständig kontroll över matchen och ännu en söt seger i derbyt, och även till fansen som stöttat oss idag och hela säsongen. Herrsenior 8 okt 2023 0kommentarer
  • Värnamo Södra-SFF 2-1

nederlag i den sista matchen på bortaplan den här säsongen, där vi utnyttjade vår goda position i tabellen för att prova något nytt och arbeta med nya kombinationer och taktiker som kommer att tjäna oss i framtiden för att vara bättre förberedda för ett bredare spektrum av både i offensivt och defensivt spel. Vi gav en chans till juniorerna samtidigt som vi vilade några nyckelspelare och rensade korten för att ha fullt lag till sista matchen och derbyt mot Vrigstad. Matchen började bra med tanke på att hemmalaget gick på allt eller inget i hopp om att säkra deras kontrakt för nästa år så snart som möjligt, men vi neutraliserade alla anfall och spelade bra och disciplinerad fotboll, utan många chanser och med försiktigt spel vi skapade bra anfall och chanser, men vi lyckades inte göra mål. Målet för hemmalaget kom som ett resultat av ett misstag och att vi tappade bollen där vi inte borde ha tappat den. I andra halvlek kom vi ut för att spela samma fotboll och för att jobba på att fortsätta försöka spela den typ av taktik som vi förberedde och det gick riktigt bra, vi gjorde ett mål och gjorde 1-1 när Obed gjorde ett mål med huvudet, vi saktade ner tempot i spelet lite på grund av mycket svår terräng på grund av regnet. Resten av matchen gick i ett lite lugnare spel, där vi släppte in mål till 2-1 genom en kontring, trots att vi kontrollerade och attackerade motståndaren de sista 20 minuterna. Jag måste berömma laget för bra disciplin och acceptans av fotbollen på rätt sätt, det vill säga att när en uppgift ges så måste vi klara den till varje pris. Jag är nöjd med spelet och jag är särskilt nöjd med de unga juniorerna som fick mycket speltid och visade varför de är här hos oss i A lag. Vi ses alla på lördag i säsongens sista match då Vrigstad gästar oss för derbyt får inte missas. Tack till våra fans för deras stöd igår, vilket var riktigt mycket Herrsenior 1 okt 2023 0kommentarer