Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SDAGHK

Följ

SDA-GHK Hundkapp

Följ oss för uppdateringar
Följ
SDAGHK
SDAGHK

Kontaktinformation

Namn SDAGHK
Orgnr

Om SDAGHK

SDA-GHK är en kapplöpningsklubb med sin verksamhet på Mariedal Park som ligger i det natursköna Mariedal, i utkanten av Alingsås.

Hundkapplöpning är en familjesport som kan engagera såväl unga till gamla. Sporten omfattar många olika hundraser men mest är det vinthundar som tävlar. Den allra vanligaste synen på vår bana är greyhounden, världens snabbaste hund. Det finns något för alla i den här sporten. För vissa är det spänningen och farten. För andra är det hundarna som älskar att springa och gärna delar med sin av sin entusiasm. För några är det gemenskapen och stämningen. Oavsett är hundkapplöpningen en sport som ska upplevas på plats, har du aldrig sett en hund susa förbi i närmre 70 km/h är det hög tid nu.

SDA-GHK är klubben för dig som har ett intresse av hundar och hundkapplöpning. Kanske vill du vara med och träna, och eventuellt tävla, med din egen hund?

Du är också välkommen som medlem även om du inte har någon hund. Det finns många roller att fylla i vår förening, bland annat som funktionär vid våra tävlingar. Ibland våra aktiva hundar finns idag greyhounds, whippets, salukis, rhodesian ridgebacks och galgos men vi välkomnar även medlemmar med andra hundraser.