• Serieseger

Så kom den då, seriesegern, efter flera år med andraplatser för vårt u-lag. Matchen igårkväll mot TIF slutade 3-1 (2-0) efter mål av Enyck, Sandqvist och Felicia. TIF började matchen bäst och skapade flera lägen men Wilma höll tätt och var säkerheten själv, det var hon hela matchen och fick bara släppa TIFs reducering på straff i början av andra halvlek. Efter en trög inledning började vi skapa lägen och ledningsmålet kom genom Enyck i 36 minuten och bara minuten senare satte årets skyttedrottning Sandqvist en underbar lobb när hon gjorde sitt tionde mål för säsongen. Andra halvlek kändes trygg för det dröjde bara 5 minuter efter TIFs reducering innan Felicia satte en tjusig frispark och vi kunde spela av matchen i tvåmålsledning. Vi som varit med kring laget vill tacka er alla som varit med och vi hoppas få se er nästa år igen, stort grattis till seriesegern: Agnes, Alva, Alven, Amanda E, Amanda W, Ange, Anneli, Anso, Bullen, Cajsa, Catrin, Celia, Ebba, Elsa, Emilia, Erre, Eve, Enyck, Felicia, Frasse, Hanna, Hallberg, Henna, Ida E, Ida N, Jenny, Josefine, Klara, Linn, Lisa O, Lisa Q, Lotta, Lovisa, Madde, Maria, Moa, Nico, Nora, Sandqvist, Tindra, Wilma. //Annika, Jonas och Jimmy Senior dam 27 sep 2023 0kommentarer
  • Serieavslutning för u-laget

Ikväll tisdag 26/9 19.30 spelar u-laget årets sista match hemma mot Trollhättans IF på konstgräset. Vi skall försöka ta revanch för vårens förlust då TIF är ett av de två lag vi förlorat mot i år. Välkomna! Senior dam 26 sep 2023 0kommentarer
  • Seger mot VIF

Det blev seger även i gårdagens match för vårt U-lag mot Vänersborgs IF U, 3-1 (2-1) blev slutsiffrorna. Återigen var det en jämn match men där vi till skillnad mot i fredags startade bäst och spelade oss till flera lägen för mål. Första målet gjorde VIF lite ologiskt med ett välplacerat avslut. Vi hann dock vända och gå till halvtidsvila med ledning sedan Sandqvist kvitterade precis innan hon drog på innebandyträning och Hallberg satte ledningsmålet, båda assisterade av Amanda. Andra halvlek bjöd på ganska blött väder... från regn till ösregn till hällregn men det spelades ändå fin fotboll. 3-1 målet lät dock vänta på sig, främst genom strålande målvaktsspel hos bortalaget, men det kom fem minuter före slutet på hörna när Moa blev fri på bakre stolpen efter Maddes nickskarv och säkert la in bollen på rätt sida stolpen. Återigen en bra prestation mot ett bra lag och nu har vi bara en match kvar, den spelas om en vecka (26/9 19.30) hemma mot TIF. Senior dam 19 sep 2023 0kommentarer