• Derbykväll

Ikväll onsdag kommer Edet/Lödöse Nygård till Forsvallen för derby och match mot u-laget 19.30. E/LN har kommit in i serien ordentligt efter en trög start och har flera fina prestationer sista tiden. Vi själva är fortfarande obesegrade och hoppas på en kul match ikväll. På bilden är laget från vårmatchen på Ekaråsen Senior dam för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger mot Hemsjö

U-laget tog igår kväll 10 raka trepoängaren när Hemsjö IF besegrades med 6-1 (4-0) hemma på konstgräset. Vi fick en bra start med mål direkt när Sofias väl slagna hörna gick direkt i mål och det dröjde bara några minuter så var det ånyo en bra slagen hörna som nickades in i mål av Lisa som därmed dubblade livets målskörd till två gjorda mål. 3-0 Sofia igen och så fick Elina göra sitt första mål i SBTK när hon följde med upp i ett anfall och placerade in 4-0. Sofia gjorde båda våra mål i andra halvlek med ett reduceringsmål från Hemsjö imellan dessa. En riktigt snäll, trevlig och välspelad fotbollsmatch mellan två lag som ville spela fotboll. Vi önskar Hemsjö lycka till och ser fram emot nästa match som är på onsdag när det blir derby hemma mot Edet/Lödöse Nygård. Bilden: målskyttarna Sofia Elina och Lisa Senior dam för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriefinal för u-laget

Ikväll fredag 19.00 spelar u-laget hemma på konstgräset mot Hemsjö IF. Bortamötet var en helt jämn match där vi drog längsta strået och vann med 5-3. Vi väntar oss en jämn och välspelad match även ikväll i den ljumna sensommarkvällen. Senior dam för 12 dagar sedan 0kommentarer