Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sunnersta AIF P-04

Följ

P-04

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Sunnersta AIF 4 2 1 1 7
2 BKV Norrtälje 1 1 0 0 3
3 Upsala IF 1 0 1 0 1
4 Roslagsbro IF 1 0 0 1 0
5 IK Sirius FK 1 0 0 1 0

Match

Sunnersta AIF

3 - 4
Sunnersta IP
27 juni 2020
11:00

BKV Norrtälje

Referat

Referat: Sunnersta AIF - BKV Norrtälje

Vi välkmnade BKV till Sunnersta IP. Temperaturen visade 29 grader när matchen drogs igång.
Vi visste på förhand att Norrtälje är en svår nöt att knäcka och för att göra det så måste du jobba hårt i och på varje position.
Vi kändes oss dock ganska trygga i början av matchen. Personligen såg jag framför mig två spelande lag men vi hade uppenbara problem med de raka, långa bollarna Norrtälje levererade på sin nummer 10. I mitten krigade vi till oss bollarna men även här var det inte gratis att äga bollen. Imponerad av Norrtäljes nr 6 som spelade enkelt, och lämnade inget över till oss. 1-0 kom efter väldig fin anfall på kanten där vi på 3-4 tillslag hittar Olle som nickar in den. Olle, imponerar stort på mig. Tar till sig, förvaltar det som sägs och verkställer. Varje tränares dröm. Norrtälje kommer igen, inte bara en gång utan två ggr innan halvleken är slut och det senare på straff och inga konstigheter om den. 1-0 var dock misstänkt offside men domaren friade.
i Halvlek pratade om att minsta ytorna centralt och komma upp med våra ytterbackar för att skapa press. Vi lyckades ganska bra med det och 2-2 kom ganska tidigt i andra. Vi var med igen! Norrtälje svarade ganska snabbt och 3-2 kom efter en miss i vår backlinje. Vi fortsatte pumpa på och visste att vi skulle få ett par chanser till och i ett genombrott och ett lyft från Calle får vi med oss en straff och inga konstigheter om den heller. 3-3 och 15 kvar. Jag måst eerk'nna att jag hann tänka. 3-3 borde vara rättvist, men Norrtälje gör sin 4-3 mål strax vårt 3-3 mål.

Sista 13 min och vi förbereder ett offensivt byte och en annan uppställning. Det har gett resultat förut och vi trodde på det.
Tyvärr så får Gustav Karimi sitt andra kort för inte mindre än snack med domaren och får se ett rött kort.
Vi fortsätter dock och gör ändå vår byte och går ner på 3 backslinje och får ändå tryck med 7-8 kvar trots att vi är en man mindre. Norrtälje parerar, sliter och dödar tid när man kan och vinner matchen till slut.

Jag tror både Norrtälje och vi hade varit nöjda med en pinne var utan att överdriva men sådan är fotbollen och vi bör lära oss att detta är ett lagsport. Vi måste hantera varandras åsikter, ta till oss och vara konstruktiva i vår kritik till oss själva. Ingen tycker att det är tråkigare än jag men vi har långt kvar tills säsongen är slut och nu har vi ett läge att ladda batterierna, fundera och återkomma starkare med vilja och uthålighet som behövs för att ta sig an resten av säsongen.

Jag önskar er alla en bra semester och ledighet så länge och tackar Norrtälje för matchen och all lycka i serien.

Andra möten i serien