• Seger i Säter

SAIF spelade på fredagskvällen borta match mot Säters IF. Det blev seger med 2-1 efter 2-1 i halvtid. Vi startade matchen bäst och pressar tillbaka Säter som får inrikta sig på försvarsfotboll första 15 min. Säter äter sig in i matchen mer och mer och tar ledningen efter 24 min genom A. Helmersson. Detta efter ett missförstånd i backlinjen. Vi gör 1-1 i matchminut 35 ett riktigt fint fotbollsmål som görs av Benjamin Larsson. Det hinner bara gå 5 min så gör Victor Hansson 2-1. Victor får mycket tid på sig straffområdet och kan enkelt placera in bollen. Andra halvlek har Säter ett stort bollinnehav utan att skapa några heta chanser. Plus i SAIF till Victor Hansson, Filip Hedblom, Viggo Merits och Majed Mustafa A/U-lag Herrar 21 maj 2022 0kommentarer
  • Seger i premiären

SAIF inledde div 6 på bästa sätt genom att hemmabesegra Horndals IF med 6-0 efter 4-0 i halvtid. SAIF inledde i ett kvickt tempo snabbt passningsspel. Redan i match minut 1 kunde Pontus Olsson göra sitt första mål för dagen. I den 7e minuten ökade hemmalaget på till 2-0 genom William Larsson och i den 9e minuten ökade SAIF på till 3-0 återigen var det Pontus Olsson som gjorde mål. Efter 3-0 blev det en naturlig temposänkning. Horndal fick mest koncentrera sig på försvarsspel och hade svårt att etablera något passningsspel. I matchminut 27 kunde Pontus Olsson fullborda sitt hattrick. Efter paus hände inte så mycket åt något håll.William Larsson gör i matchminut 51 sitt andra mål för dagen. I den 68e görs det ett självmål efter kalabalik framför Horndals mål. Slutresultatet skrivs till 6-0. En match som SAIF dominerar stort. Extra plus ges till Pontus Olsson, William Larsson samt Jack Egonsson Andersson . A/U-lag Herrar 9 maj 2022 0kommentarer

SAIF reste på fredagseftermiddagen till Ludvika för seriepremiären. Det var ett taggat SAIF som anlände till ABB Arena. Första inleds i ett högt tempo från båda håll. Ludvika började dock bäst och hade ett bollövertag utan att skapa några farligheter. SAIFs duktiga mv Seb Lundvall sats på prov vid ett tillfälle under 1a halvlek. SAIF jobbade sig in i matchen mer och mer och skapade några heta chanser. Andra halvlek tar SAIF över mer och mer. 0-1 görs av Niklas Berglind efter ett mycket fint anfall. SAIF fortsätter att skapa chanser bla en missad straff. 0-2 görs av Benjamin Larsson. En bra premiär där SAIF visar en hög moral och stort tålamod. + delas ut till nämnde Seb Lundvall, Isac Söder , Victor Hansson samt Jonas Dickfors Nu hoppas vi på stor publik tillströmning fredag 29 april då vi gästas av IFK Mora kl 19 på Avestavallen A/U-lag Herrar 23 apr 2022 0kommentarer