Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ruff Swingers GG ..

Följ

..

Följ oss för uppdateringar
Följ
Ruff Swingers GG
Golf
..
Ruff Swingers GG

Kontaktinformation

Namn Ruff Swingers GG
E-post fredrik.gryhed@gmail.com
Orgnr

Om Ruff Swingers GG ..

Bakgrund
Ruff Swingers Golf Gemenskap, RSGG, bildades 22/7 2006 på Nora Golfklubbs restaurang-terass av Fredrik Gryhed, Stefan Ekberg och Marcus Gryhed. Funderingarna kring en "golfgemenskap" uppkom över ett par pilsner, uppstöttade av Nora Statts robusta bardisk. Så vi satte oss ned på Nora GK:s uteservering efter en runda för att fundera på hur vi skulle kunna göra detta mer formellt och realisera vår fantastiska idé. Namnet Ruff Swingers togs ur luften när vi kom på att vi måste heta något. En förening utan klatschigt namn fungerar inte. Det föll som blixt från en klar himmel och låg klockrent på tungan direkt, [Rough Swingers]!

RSGG bildades med fyra medlemmar där Fredrik Granath anslöt omgående via telefon. Planerna lades upp att spela ett antal deltävlingar per år, kora en segrare och tilldela segraren en fantastisk vandringspokal som man stolt skulle kunna visa upp hemma eller på jobbet.

Fram till idag har föreningen har nu vuxit till ett kul och sammansvetsat gäng. Det är nya ansikten som har kommit in och gamla har försvunnit. Det underbara är stämningen och den hålls intakt trots att nya prospekts kommer in som knappt känner någon innan. RSGG är alltså en gemenskap med ett gäng amatörgolfare som gör allt annat än spelar professionell golf. Vi spelar för att det är roligt och det som gäller är att gå vinnande ur touren respektive år.


Föreningen
RSGG består av ett antal grabbar som umgås för att spela golf där det ibland tummas på den klassiska golf-etiketten. Det är inte viktigast att spela bra utan att vinna med humöret på topp både på, under, mellan och efter tävlingar.


Mission
Golf skall vara tillgängligt för alla oavsett ekonomisk bakgrund och finansiell status.


Vision
Vår vision är att alla fullvärdiga medlemmar i Ruff Swingers skall ha möjlighet att, utan några som helst hinder vare sig fysiska, psykiska eller ekonomiska, varje år få deltaga och spela golf på alla Ruff Swingers Tourens deltävlingar.