Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Roslagsbro IF

Följ

Roslagsbro IF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Roslagsbro IF
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Roslagsbro IF
Adress Roslagsbrovägen 189
Postadress 76175 Norrtälje
Telefon 070-823 01 97
E-post kansli@roslagsbroif.se
Orgnr 814400-5223
Swish 123 553 30 70
Kontonr Bankgiro: 504-5364

Om Roslagsbro IF

Roslagsbro Idrottsförening

När Roslagsbro IF bildades skedde detta i Röksta godtemplarlokal, 1929. Enligt uppgifter från SvFF och Riksidrottsförbundet bildades och godkändes Roslagsbro IF 1929-08-11. Den första styrelsen bestod av Gunno Fröberg, Harry Haglund, Sanfrid Nilsson, Knut Andersson, Olof Lindell och John Pettersson. Roslagsbro IFs första ordförande var Gunno Fröberg.

Redan året innan klubben bildades i november 1929 fanns fotboll med i bilden, året därpå blev det start i Skärgårdsserien med spel på Vårlyckan från första början. Planen var i ett ganska dåligt skick, måtten var väl högst 80 x 40 m. Den har sedan dess byggts ut i två omgångar och har i dagens läge måtten 105 x 63 m.

De första tio åren fanns fotboll, friidrott och skidor på programmet men även bandy kom in i föreningen i slutet på den här perioden.

Idag är Vårlyckan en stor och modern idrottsanläggning. Här finns flertalet fotbollsplaner både naturgräs och konstgräs, en beachplan för fotboll, handboll och volleyboll.
Här finns även åtta nyanlagda boulebanor, elljusspår, idrottshall, friidrottsbanor och en grillplats.
I klubbhuset finns kiosk med café, kök, samlingsrum, sex omklädningsrum med dusch och bastu och flera stora sovsalar. Anläggningen hyrs flitigt ut till träningsläger och används även som vandrarhem. För mer information om träningsläger välj Träningsläger i vår meny.

Precis som när Roslagsbro IF grundades finns fotboll, friidrott och skidor på programmet men har nu också fått sällskap av gymnastik och boule. Föreningen som bedrivs ideellt har över 800 medlemmar.

Föreningens motto En sund själ i en sund kropp är lika giltigt idag som för 94 år sedan.