Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rångedala IK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Rångedala IK
Fotboll
Seniorlag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Gällstads FK 2 2 0 0 6
2 Rångedala IK 2 1 1 0 4
3 Tvärred-Vegby FC 1 1 0 0 3
4 Tomtens IF 2 0 2 0 2
5 Annelunds IF 2 0 2 0 2
6 Valtorps IF 1 0 1 0 1
7 Edsvära-Norra Vånga FF 2 0 1 1 1
8 Säven/Hol 2 0 1 1 1
9 Herrljunga SK FK 2 0 1 1 1
10 Borgunda IK 2 0 1 1 1
11 Grolanda/Floby 0 0 0 0 0
12 Södra Vings IF 0 0 0 0 0

Match

Valtorps IF

0 - 0
Brovalla A
1 augusti 2020
15:00

Rångedala IK

Referat

Referat: Valtorps IF - Rångedala IK

Ja då var det dax att möta Valtorps IF (V). Denna matchen hade vi gärna spelat på utsatt datum 27/6 men p g a corona flyttas den till dagens datum. Hemmalaget var klart gynnade av detta, de hann spela 2 träningsmatcher i slutet av juli. Vi hade haft samma upplägg med match innan sommar uppehållet. Vi fick 13 återbud och fick knappt ihop lag.
Deltog gjorde: 1 Fredrik "Scan" Skansvik (Mv), Leo Gustafsson, 3 Klas Ragnvaldsson, 4 Adam Linderholm (K), 5 Markus Andrén, 7 Mikael Boström, 8 Rasmus Eliasson, 9 Eduardo Ringman, 10 Andreas Hölsl, 11 David Johansson, 12 Herman Olsson, 13 Simon Rydell, 14 Jimmy "guldfot" Gunnarsson och 18 Joakim Foureaux. Jan "Loppan" Andreasson skötte som vanligt coachningen.
Vi var vid gott mod när matchen startade trots att några av spelarna aldrig träffats! Det var ca 25 grader varmt och nästan ingen vind alls, detta medförde vattenpaus efter halva halvleken. Efter 5 m. får V sin första chans och nästa chans efter 8 m. 1 Skansvik gör en bra räddning efter 10 minuter, då förstod jag vart åt det lutade. 5 Markus får en riktig "kyss" och blir liggande ett par minuter efter va 15 m. Ingen fara med "Mackan" men mörbultad, Loppan tycker det är solklar utvisning. I 38 minuter håller vi nollan innan V gör sitt första mål, tyvärr han de med två till innan det var dax för saftdricka. Loppan försöker gjuta mod i laget men vi var rejält trötta efter 45 minuter i värmen, värmen gällde även hemmalaget men de var/är mycket bättre tränade.
Andra halvlek är inget roligt att skriva om, V gör 4 mål till och vinner komfortabelt med 7-0. Hade vi hållit nollan första halvlek ut hade kanske siffrorna blivit nåt eller några mål mindre?
Valtorp hade fixat så att matchen gick att följa via deras hemsida, ca 350 unika hade loggat in till matchen. Seriöst med bra kvalitet på sändning och intrevjuer innan, i paus och efter matchen. Det här med publik som jag skrivit tidigare om, det var ca 25 personer som såg matchen live och det hade fått plats minst 150 till utan hälsorisk.
V var riktigt bra och kan mycket väl vara seriesegrare i oktober. En man som är alltillå i hemma föreningen sade att det var länge sedan V har ett så bra lag. Vs nummer 10 Casper Andersson var planens klart bästa spelare. I vårt lag tycker jag Eduardo Ringman var en bra bekantskap, detta var hans första match i klubben (ny från Kronäng men fostrad i Bajen som ung!). Bra teknink och bra blick för spelet.
Domherrarna hade en lätt match trots att jag var lite rädd att några av våra spelare skulle tappa humöret efter hand som målen trillade in. Bra jobbat killar!
Vi hade nog inte tagit poäng med vårt bästa lag utan det finns sämre motståndare, men då måste flåset upp och även spela ihop laget. Det känns proffsigt att åka buss och med 100-lappens (internt skämt mellan mig och Jocke) medhavada "sportdryck" var stämmningen hem inte allt för nedslagen.
Vid tangentbordet Hellsén