• Fredag 9 augusti - derby för herrlaget

Nu på fredag 9 augusti 18:45 spelar herrana derby på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen. För derbymotståndet står Karlslunds IF FK. OBS! Starttiden 18:45! OBS! Välkomna! Herrlaget 7 aug
  • Herr mot Örebro Syrianska i cupen

Hej, Nu på tisdag den 6 augusti klockan 18:30 på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen så spelar våra herrar match i distriktscupen mot Örebro Syrianska. OBS! Tiden 18:30! OBS! Målgaranti då matchen måste avgöras! Välkomna! Herrlaget 4 aug
  • Höstpremiär på hemmaplan för herrarna

Nu på fredag 2 augusti klockan 19:00 på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen spelar herrana mot Syrianska Eskilstuna IF. Välkomna! Herrlaget 30 jul
  • Uppstart på höstsäsongen

Herrlaget har dragit igång höstsäsongen och började med att försöka sig på en ny sport....dart. En turnering genomfördes på Kvarteret & Co under ledning av några tålmodiga instruktörer. Resultaten var blandade, men vi som var med hade en väldigt rolig kväll. Vinnande lag bestod av vår kapten David och tränare Vasse. Stort tack till våra instruktörer Sebbe, Oskar, Tobbe och till Kvarteret & Co som lånade ut tavlor och lokal. Herrlaget 24 jul 0kommentarer
  • Matchens lirare

I samband med matchen i fredags utsågs matchens lirare i båda lagen. I Rynninge IK utsågs Simon Fredriksson och i Yxhult Viktor Franssila Spelarna fick blommor ifrån Interflora Acacia Tybble. Herrlaget 15 jun 0kommentarer
  • Delad poäng på Grenadjärvallen

Hemmamatch och Yxhult på besök. Yxhult som har visat bra form och de kom senast från en seger mot statsrivalen Eker som varit obesegrade fram till då. Redan i första minuten skapar Yxhult ett bra läge som de skjuter utanför stolpen. Efter den situationen känner jag att vi tar tag i taktpinnen och styr matchen mer och mer. Vår anfallstrio tillsammans med Emil och Sup börjar skapa farligheter. Fina kombinationer och två, tre riktigt bra lägen i första. Strax innan halvtid lyckas vi förvalta ett anfall och Etiandro gör 1-0 via stolpen och in i mål. Andra halvlek och Yxhult startar lite mer offensivt. De gör även ett offensivt byte i halvlek. I början på andra halvlek tvingas vi till ett byte där Denis får smärta i låret. Vi tvingas även till byte på Emil som fått ett par ordentliga smällar. Yxhult fortsatte trycka men på ett anfall lyckas vi bryta deras momentum och trycka tillbaka dem ordentligt. Holm bryter bollen av målvakt och rullar in 2-0.. trodde vi. Domaren blåser av målet för hands. Strax efter det skapar vi ett friläge och Adam själv mot målvakt men han lyckas inte lura honom. Målvakten räddar skottet. I 90:e minuten lyckas Yxhult få till ett längre anfall och till slut är vi lite för passiva och han hittar ett hörn som står tomt och tåfjuttar in den till 1-1. Väldigt surt och orättvist men sådan är fotbollen. Derby på onsdag mot Adolfsberg och sedan tar vi uppehåll. Herrlaget 15 jun 0kommentarer
  • Förlust i serien, vinst i cupen

Vi åker till Norrköping för bortamatch mot Adas. Tunn trupp, skador, sjukdomar osv osv. Vi tar tag i matchen omgående och dikterar tempot. Adas får inte låna så mycket boll alls. Det skulle de inte behöva heller för efter ett misslyckat inlägg får de en oturlig retur och är först på andra bollen vilket ger hemmalaget ledningen 1-0. Vi reagerar omgående och lyckas både göra 1-1 och 1-2 innan halvtid. Vi har minst 3-4 lägen till som det ska vara mål på men vi satt inte den. I halvtid är det bara fokus på att samla kraft och göra en lika bra andra halvlek. Vi ville döda matchen. På avspark rullar vi hem bollen och tyvärr sover vi. Vi har ett bolltapp på siste man och det blir 2-2 efter att de snott bollen. Vi trycker på och trycker på men utan utdelning. Vi skapar chans efter chans, men den ville inte in. Ett till misstag när vi har boll och Adas får ett till gratis läge som resulterar i ledning hemmalaget. 4-2 kommer efter att vi trycker fram det mesta vi har. En match som borde slutat med minst 3-4 mål vinst för oss, slutar alltså 4-2 till hemmalagets fördel. Surt. Vi gör en oerhört bra match men vi straffar oss själva. Cupmatch mot Nora med bara en dags vila för grabbarna i kroppen. Vi roterar kraftigt på ett soligt och väldigt fint Norvalla. Matchen drar igång och oj vad intensiva vi är. 3-0 till vår favör efter mindre än 9 minuter spelade. Revanschsugna grabbar. Mycket fina mål från Adam, Holm och Senad mot ett lågt stående Nora. Kombinationer och anfall från backlinjen hela vägen till att avsluta anfallen med mål. Kul att se. Efter cirka 20 min börjar grabbarna slappna av vilket inte får hända. Lite nonchalans i vissa situationer som skickar helt fel signaler. Nora skulle få straff i mitten på första halvlek och det resulterade i mål. 1-3. Halvtid och fortsatt ledning. Nora tar sin straff i halvtid men Melvin räddar den. Kort in på andra halvlek får Nora en frispark i mitten på våran planhalva. Inlägg och snyggt avslut från deras spelare. 2-3 10 minuter senare får Senad bollen från vår vänsterkant som han förvaltar bra. Mottagning, tar med bollen och skott utifrån. 2-4. Nora gav sig inte,för på hörna i minut 77 är dem aggressiva och bollen dimper ner på andra yta, lobbavslut och 3-4. Men vi visar att vi är numret större och höjer oss sista 10 minuterna. Emanuel Toma avgör med ett snyggt avslut 3 minuter efter deras mål och slutresultat 3-5 Rynninge. Herrlaget 11 jun 0kommentarer