Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rydsnäs IF

Följ

Rydsnäs IF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Rydsnäs IF
Rydsnäs IF

Om Rydsnäs IF

Rydsnäs IF är en förening som har funnit sedan 1932.

Verksamheten har varierat under åren med tex Bandy, Basket, Innebandy, Pingis, Fotboll, Barngymnastik och stationsträning. Nytt för i år är gymmet som ligger i lokalen jämte gymnastiksalen i Rydsnäs. Är du intresserad av att börja träna eller har frågor kontakta Gunilla Pamp 070-6769308

Varje år i maj arrangeras cykelloppet Ydrerundan. 2012 var det en nystart på cykelloppet. Istället för de brukliga två rundorna var det detta år tre rundor - en på 9,7 mil, en på ca 5,1 mil och en på ca 1,7 mil. 2014 års Ydrerunda kommer i år köras söndagen den 18 maj.

Under 2011 tog RiF över ansvaret och hyr gymnastiksalen i Rydsnäs och ansvarar för uthyrning av den. Det finns gott om möjligheter att hyra gymnastiksalen regelbundet eller för något enstaka tillfälle som ett barndisco eller liknande. I så fall slå en signal till Gunilla Pamp på 070-6769308.

Vid vår Klubbstuga spolas varje år isen upp för att nyttjas av allmänheten när vädret tillåter. Vi har även i år påbörjat skridsko/bandyskol. Så länge det finns is kör vi på Torsdagar mellan 18-19. Gratis för alla medlemmar, Välkommna!
Det finns även möjlighet att hyra Klubbhuset nere vid bandyplanen för diverse aktiviteter. Ring Gunilla Pamp

Rydsnäs IF ha också ansvar för tennisbanan i Rydsnäs, nyckel finns att låna i Rydsnäs Handel eller hos Johanna Karlsson 073-0577298.

Föreningen är också med och arrangerar Logdanser på Rydsnäslogen 6 gånger varje sommar.

I Augusti varje år hålls också Rydsnäs Marknad som vi är medarrangörer av.

Om du är pigg på att hjälpa till i föreningen eller kanske har en ide på t ex en aktivitet. Hör gärna av er - all hjälp uppskattas.

För att kunna behålla en aktiv förening behöver vi naturligtvis medlemmar. Vi hoppas därför att detta är något du/ni vill stödja.

Medlemskostnad är 50 kr upp till 18 år och 100 kr för vuxna och 250 kr för familjemedlemskap. skriv namn och personnummer och betala till bankgiro 5813-9957 .