Frågesport
Rätt svar. 1.C 2.B 3.B 4.C 5.A 6.C 7.C 8.C 9.C 10.A Sebbe 1-1 34 min Erik 1-0 33 min Simon 3-2 23 min Lucas 2-1 20 min Agron 2-1 3o min Vi gratulerar Sebbe till vinsten!
P-99
11 jun 2010
0kommentarer
Laget till Söndag mm
Match Söndag 13/6 Joonas,Max E, Hugo, MaxS, Jakob, Agron, Lars, Sebbe, Simon, Markus, Lucas , Charbel och Kalle. Samlin SE-Vallen 16.45. ---------------- Frågesporttävlingen RSK P99. Fotbollsfrågor 2010-06-09 Mejla svar med ert namn till Göran senast fredag 2010-06-11 kl 15.00 15 kr till den med alla rätt + rätt resultat nolander@passagen.se Svar 1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12. 1.Vilket land är inte med i slutspelat VM i fotboll 2010? A. Argentina B. Frankrike C. Belgien 2.Vad heter Argentinas bästa spelare. A. Cambiasso B. Messi C. Carlos Tevez 3.I vilket land spelas VM 2010? A.Brasilien B. Sydafrika C. Japan 4.Vad spelar Xavi i Spanien? A.Försvarare B. Anfallare C. Mittfältare 5.I vilken klubb spelar Kim Källström? A.Lyon B. Lille C. Milan 6.I vilket land spelas La Liga? A.Italien B.England C. Spanien 7.Vad heter den svenska VM-domaren? A.Bertil Svensson B. Anders Frisk C. Martin Hansson 8. Vad är offside? A.Man passar bollen över mittlinjen utan att den tar på någon motståndare B.Målvakten skjuter en utspark för långt över mittlinjen C.Man passar framåt till en medspelare, som får passningen och som inte har två motståndare mellan sig och motståndarnas mål 8.Vilket lag vann VM 2006? A. Brasilien B. Spanien C. Italien 9.Har Robert, Lasse och Göran spelat fotboll i riktiga lag i någon serie. A.Nej B. Ja, men ingen av dem har någonsin gjort mål C. Ja, och de ägde. 10.Kom Tomas Brolin med i världslaget i Fotbolls-VM 1994. A.Ja. B. Nej. C. Han var första reserv. 11.Hur slutar Matchen Syd Afrika -Mexico på fredag? 12.Utslagsfråga, I vilken minut görs första målet? (Skriv inget om ni tror på 0-0)
P-99
9 jun 2010
0kommentarer
Frågesport + träning
Ev ställer vi in träningen idag Onsdag 9/6, för mkt regn.. En Frågesport finns under Dokument-länken, svara senast Fredag 11/6 kl 15.00. /Tränarna...
P-99
9 jun 2010
0kommentarer
Visa fler nyheter