Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rönninge Salem Fotboll F-2013

Följ

F-2013

Följ oss för uppdateringar
Följ

Påminnelse träning lördag 6/2!!

4 feb 2021 10 kommentarer 320 visningar
Joel Thillenius Lagledare
10 kommentarer
  • 6 feb 2021 Therese Harnesk

    Hej! Vi tycker att träningen är något för tidigt på en lördag. Efter att ha gått upp tidigt hela veckan så är det skönt att kunna ta en liten sovmorgon på en lördag. Vi känner så i alla fall. Elli ville helst sova längre idag, och det var inte lätt att få upp henne idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Joel Thillenius

    Hej! Jag förstår att träningstider är lite tidig för vissa av barnen. Även min egen dotter tycker det är svårt att gå upp tidigt på lördagmorgon efter en skolvecka. Men många tycker att tiden är bra för man har morgonpigga barn och hela helgen "finns kvar" efter träningen. Det är svårt att få till tider som fungerar för alla. Vi var 16 spelare i lördags. Skulle vi märka att det blir färre spela på grund av den tidiga tiden. Så kommer vi försöka ändra tid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Therese Harnesk

    Hej! Jag tror inte du kommer att märka av färre spelare, för vi föräldrar gör ju allt för våra barn, inkl går upp tidigt på en lördagsmorgon för att gå på fotbollen. Jag tycker inte aktiviteter ska starta innan 10.00 på en lördag. Vi låter alltid Elli vara uppe lite längre på fredagar men nu blir det läggning på kvällen som att det vore en skoldag. Är majoriteten av föräldrar för denna tidiga morgontid så backar jag, men vi skulle uppskatta en något senare tid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Madeleine Englaryd

    Hej, Ophelia kommer att vara borta från fotbollen i några veckor framöver. Vi inväntar uteträning som det ser ut nu. Hon har inte slutat i laget. Vill dock kommentera att jag ändå håller med Therese om det hon säger om den tidiga träningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Marika Tjälve te Boome

    Hej! För vår del funkar tidig träning bra, skönt att ha resten av dagen ”fri” sen:) Mvh/Marika

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Tony Adolfsson

    Jag har mycket hellre en tid kl 9 än mitt på dagen. Det är väl fler lag som tränar så alla kan ju inte få den bästa tiden. Men visst, om det går att ändra till 10 är jag inte emot ;) /Emelie

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2021 Maria Estephan

    Hej håller med att 8.45 är lite tidigt men samtidigt tycker jag att tiden är mycket bättre än när det var mitt på dagen. 10 skulle också funka för oss om vi kan ändra men med tanke på restriktionerna och antalet lag och aktiviteter (inte bara fotboll som använder lokalerna) kan det nog vara svårt men värt ett försök om något lag vill byta till tid 🙈

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 feb 2021 Therese Harnesk

    Hej! Elli är lite hostig och blir hemma idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 feb 2021 Marika Tjälve te Boome

    Hej! Sophia säger att hon inte mår så bra idag, så hon får tyvärr stå över träningen. /Marika

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 feb 2021 Malin Dobruca

    Hej, Derin är inte helt frisk så // Malin

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in