Vägen mot Sanktan är spikrak och vi börjar träningen inomhus på fredag kl. 19.30 i Tallbackaskolan. Även träning varje söndag kl. 18.00 på Skytteholms IP plan C. Juniorlag Herrar 11 jan 2017 0kommentarer
  • Träningsuppehåll

Vi tar nu spelledigt över jul och nyår, återkommer med möjlig speltid inomhus samt när vi startar igen utomhus. Hoppas ni får ett bra jullov! Juniorlag Herrar 8 dec 2016 0kommentarer
  • Revansch till hälften i alla fall!

Returmatchen mot Vasalunds J17 i söndags på Råsunda IP spelades i underbart solskensbländad höstskrud. Vasalaget bländade dom med och bjöd på mycket fin fotboll som tog dom till en 2-0 ledning i halvtid efter straff och en riktig kanon från nr 10. Efter en del bittra miner under pausen ryckte Råsunda upp sig och kvitterade bara efter 8 min spel, först genom Hamid Rezas tåspets och sen efter en makalös frispark från Mustafa! Spelet öppnade sig nu rejält, Mustafa smekte in ännu en vacker frispark, Vasa fick sin andra straff och med två minuter kvar kvitterade Vasa till 4-4 efter en del olyckliga ingripanden från ett stressat Råsunda. En halv revansch mot 3-4 förlusten senast men ändå snöpligt efter en så pass fin insats av våra tappra pojkar. Lagets kvalitéer ska bli intressanta att följa under deras första säsong i Sanktan nästa år. Kämpa på! Juniorlag Herrar 2 nov 2016 0kommentarer