Andreas Annerfeldt
Mattias Svensson

---------------------------------

Tisdagkväll. Bottenmöte. 2 lag i behov av 3 poäng. Delad poäng.

En match i botten av tabellen, 2 lag som var i behov av 3 poäng för att inte tappa mark till ovanliggande lag. En match som var chansfattig och stirrig. Ingen av lagen spelade som i matchen i våras.
En första halvlek som var innehållslös och målchansfattig. Inga riktiga chanser. Veberöd har en farlig chans i första halvlek då RAIF försvaret tappar boll men en uttrusande Jakob i mål styrde undan den chansen. RAIF har även dem en ordentlig chans då VAIF målvakten gör en svettig räddning efter en hörna. 0-0 i paus.
Andra halvlek var inte mycket bättre målchansmässigt men nu var det 2 lag som ville framåt, 2 lag som började skapa lite halvchanser, Den första riktigt farliga målchansen för matchen kommer i den 73 minuten när Pontus Haraldsson nickar bollen i ribban. Även ett par minuter innan slutet har Pontus en nick till som går i stolpen denna gången men bollen vill inte in för nått av lagen.

Nu blickar vi framåt, Hammenhög kommer på besök till Granhällans IP.
28/7 klockan 14:00 börjar matchen om viktiga poäng i botten!
Kom dit och stötta pågarna!

Tabellen just nu hittar ni här

Poängliga

3 Poäng: Marcus Hansson
Den bästa i kvällens RAIF: Kämpar och springer i 90 minuter. Idag som innermittfältare gör han en mycket fin insats.

2 Poäng: Pontus Haraldsson
2 nickar i målramen, några små misstag men överlag en godkänd insats.

1 poäng: Fredrik Månsson
Månsson som sällan gör misstag. En viktig kugge på RAIFs innermittfält. Samlar upp och styr.