Emil Malmborg
Rasmus Ceder
Patryk Löfgren

--------------------------------

Det skulle bli en tuff match på Granhällans IP, serieledarna var på besök men samtidigt var spelare tillbaka från avstängning. Första halvlek ser bra ut, och hoppet om att se laget i den form som man hela tiden trott börjar gro. Fina löpningar, håller ihop försvar samt mittfält och spelar som ett lag. Så set det ut i dryga halvtimmen.
Efter 19 minuter av matchen blir Andy snyggt framspelad och sätter bollen i mål. Ledning och 1-0. RAIF håller i bollen bra men efter 28 spelade minuter gör Hörby 1-1 som sedan står sig halvleken ut.

I andra kommer RAIF ut för att öka på ledningen. Killarna ligger på för ledning-mål och har många chanser. 2 mål som blir avblåsta för offside och en underbar framspelning av Patryk Löfgren till Rasmus Ridell som tyvärr skjuter utanför. Målvakten är i detta läge snabb och tar bollen bakom mål, slår en långboll upp till sin anfallare som tar sig loss och gör mål. Underläge och 1-2. Nu är det full fart fram för ett kvitteringsmål. När RAIF nu pressar på för en kvittering blir det luckor och i 87 matchminuter sätter Hörbys anfallare 1-3 som blir dagens slutresultat.

Ett resultat som kanske inte speglar matchen fullt ut men det är bara att trumma på, någon gång ska det vända!! I dagens match kunde vi se att det finns i spelarna att vara ett topplag, det är bara att försöka hålla ihop alla lagdelar och jobba tillsammans. Ett försvar kan inte vara 100 % och stå emot allt utan mittfält och anfall måste ta ansvar och hjälpa till. Hittar vi detta kommer vi (precis som Hörbys tränare sa till Skånskan) att vara ett topplag när serien är slut för säsongen.

Vi måste bara börja klättringen i uppförsbacken som just nu är framför oss!

Nästa match för Herr A är ikväll då det är IFK Simrishamn som står för motståndet.
Korsavads IP ikväll onsdag 25 maj klockan 19:00.

Poängliga:

3 poäng: Hampus Svensson
Gör en bra mach och springer mycket. Kreativ framåt.

2 poäng: Rasmus Ridell
2 bortdömda mål. En frisk fläkt i matchen. En av dem bästa insatserna denna säsongen.

1 poäng: Marcus Hansson
Ännu en bra match av "Mackan". Sliter på innermittfältet och som ytterback.