16 september 2018
14:00

Referat: IFK Simrishamn - Rydsgårds AIF

Förlust mot Simrishamn

Vi visste från början att det skulle bli en jobbig match, Simrishamn borta är en av de tuffaste matcherna för året. Vi valde att ligga lågt och första halvlek slutar rättvist 0-0. Men för tillfället saknas ett j--laranamma i gruppen. Trots 0-0 och kontroll på matchen såg vi trötta ut i halvlek. Det var många "hänghuvuden" och tyvärr orkade vi inte hålla disciplinen fullt ut hela matchen. Med 20 minuter kvar tappar vi bollen vid halvplan, omställning missad brytning och vips så var det 1-0. Målet kom ganska oväntat med tanke på att Simrishamn skapade väldigt lite de första 25 i andra. Efter målet väntar man sig att vi ska pumpa på för att jaga kvittering, vi gjorde några försök och fick några skapliga lägen utan att det resulterade. Istället kunde simrishamn avgöra under de sista minuterna strax efter att Johannes blivit utvisad (2 gula).