Referat: Rydsgårds AIF - Lunnarps BK

Rydsgårds AIF - Lunnarps BK 2-3 (1-2)
Målskyttar: Marcus Hansson och Victor Andersson

En regnig fredagskväll på konstgräs slutade med bortaseger.

En match som på förhand såg ut att bli en jämn historia med matchen från i våras i minne där RAIF reducera och kvittera på övertid.

Det visade sig ganska snabbt att detta också skulle bli en jämn match. Ett ställningskrig där inget av lagen ville ge sina motståndare någon fördel.
Efter 19 minuter kommer det första målet för bortalaget. Vem dyker upp på en hörna om inte Fredrik Ahl. Tycker att efter detta tar Lunnarp över ett par minuter innan RAIF börjar komma igång på riktigt och skapar lite. Detta brukar resultera i mål, och så även denna gång! När klockan slår 32 minuter så dyker Marcus Hansson upp och kvitterar till 1-1. Men RAIF skulle få en kalldusch precis innan paus. I den 44 minuten gör Lunnarp 1-2. Strax efter blåser domaren i sin pipa för halvlek.

Den andra halvleken börjar som den första, högt tempo och mycket små ytor. Men RAIF tar över mer och mer och efter 67 minuter slår dagen ytterback Mattias Hansson ett fint inlägg som Victor Andersson lurar försvaret med och gör snyggt 2-2. Men än en gång skulle RAIF få en kalldusch i slutet av halvleken. I den 82 minuten gör Lunnarp 3-2. Detta står sig matchen ut men kanske skulle RAIF haft en straff i slutet?