Emil Malmborg
Philip Carlsson
Patryk Löfgren

---------------

En lördag med fotboll och skinande sol? Nä inte riktigt, ett Björkvallen som idag var under öppen himmel och regn i 90 minuter. En match som betydde så mycket, en match som skulle bestämma om RAIF skulle få kvala eller klara sig utan det. Förutsättningarna var klara. Vid vinst så skulle Rydsgård slippa kval, vid kryss var man tvungen att förlita sig på andra och förlust skulle betyda kval.

En första halvlek som började nervöst för båda lagen. Ett Önneköp som för att få kvala till division 3 var tvungna att vinna samtidigt som Staffanstorp inte skulle få ta poäng mot Lund. Ett avvaktande spel från båda lagen, lite halvchanser för båda lagen. Det skulle dröja till den 44 minuten innan målet skulle komma. Det var på en frispark som Hampus Svensson skulle slå från höger utanför straffområdet. Hampus klipper till med sin vänster och placerar snyggt 1-0 till RAIF.

Andra halvlek.
En andra halvlek som var ganska händelsefattig, ett Önneköp som började erövra mer och mer och började trycka framåt men kom aldrig till någon farlig målchans. Ett rött kort i den 90 minuten tog luften ur Önneköp.

Detta betyder att Rydsgårds AIF spelar i division 4 säsongen 2017.

-----------
Dagens poängliga:

3 Poäng: Hampus Svensson
Ett viktigt mål, flera bollvinster och stor energi.

2 Poäng: Johannes Wetterberg
Mycket bra mittbackspel idag, styr sin ytterback och vinner mycket boll!

1 Poäng: Andreas Holmstedt
En bra match av Andy som vinner boll i viktiga skeden och dödar yta för sina motståndare.

ons 8 jun 2016, 19:15 Rydsgårds AIF - Önneköps IF 3 - 1