Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rydsgårds AIF Herrlag

Följ

Herrlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Rydsgårds AIF
Fotboll
Herrlag
Träningsmatcher

Match

Rydsgårds AIF

3 - 0
Granhällans IP, konstgräs
12 mars 2016
13:00

Ystads IF FF

Referat

Referat: Rydsgårds AIF - Ystads IF

Tredje raka vinsten kom mot YIF.

Efter 3-0 hemma mot YIF så ligger vi äntligen på plussidan när det gäller målskillnaden på våra 4 matcher som vi spelat. Nu har vi 13-9 i målskillnad och framåt blir det 3.25 mål per match och det är bra. Mindre bra är att vi har släppt in 2,25 mål per match, men det går åt rätt håll.

I lördags så ville vi verkligen hålla nollan och inte släppa till så mycket i matchen och det lyckades vi hyfsat med. Framåt så levererar Rasse bra då han gjort 7 mål framåt och klart godkänt.
Lika bra som det var mot Hyllie förra onsdagen, lika dåligt var det stundtals mot YIF då vårt passningsspel var under all kritik. Kändes som vi inte riktigt var med i matchen både fysiskt och psykiskt och vår insats som lag inte var bra. Sen är det väl bra att man kan vinna fastän det inte stämmer alltid i matchen. Vi kan mycket bättre än vi visade i lördags, vi måste snacka mycket mer med VARANDRA under matchen, vi måste spela bollen fortare i vårt omställning spel som mot Hyllie, bli mer effektivare i våra avslut, vi måste ha mer folk i boxen i våra anfall, ett snabbare jobb att komma på rätt sida när vi tappar bollen, vi måste vinna fler dueller på banan och inte vika ner oss, vi måste bli bättre i vårt passningsspel och mottagning spel. Kändes som vi var väldigt stressade när vi hade bollen i lördags, och slog bort mycket pass till motståndare.

Jag vet att vi tränar hårt och är tunga i benen som gör att vi inte kanske prestera till 100% just nu, men det kommer en vecka nu när vi återhämtar oss och blir bättre i kropp och knopp. Plus till nollan i matchen och vår seger så klart, även plus till Andy som slet på bra matchen igenom. Vi hade med Emil Malmborg från LBB och Fabian från TFF som gjorde det riktigt bra i matchen, och visade på bra kvalitéer. Vi hade Månsson sjuk och Simon dömde denna underbara lördag i solskenet. Vi har ca 26 spelare i truppen och det är stenhårt om platserna i laget, så det gäller att ligga i för att ta en startplats och även komma med i truppen. Just nu har vi några som verkligen behöver lyfta sig, och komma upp i den nivå som vi vet att dem kan om dem skall komma med.

Nu ser vi fram mot ett läger i Turkiet som vi åker till på torsdag och kommer hem på måndag eftermiddag. Där blir det match mot ett Div 3 lag från Oslo på lördagen, och så blir det många fotbollspass och teori så vi kan jobba ihop laget till premiären. Ett par dopp i poolen skall vi nog också hinna med och lite trevligheter så klart. Uppdateringar med bilder och text från lägret, kommer Maria Zaar att göra på hemsidan och Facebook så ni kan följa oss.

//Tommy

Andra möten i serien

tis 22 nov 2016, 18:30 Rydsgårds AIF - Ystads IF FF 2 - 3
lör 30 mar 2019, 13:00 Rydsgårds AIF - Ystads IF FF
lör 7 mar 2020, 13:00 Rydsgårds AIF - Ystads IF FF 4 - 4