ANF: Tobias Björk

Avbytare:
Bogi Einarsson

Första halvlek

En match som börjar i högt tempo och redan efter 4 minuter får RAIF en hörna som slutar med att Tobias Björk gör 1-0 i en tilltrasslad situation. Matchen fortsätter i högt tempo och RAIF styr och ställer som de vill första kvarten. Lilla Torg kommer efterhand mer och mer in i matchen och tar över efterhand.
I ett ställningskrig som pågår under större delen av första halvlek så blir spelet stirrigt och ingen tar riktigt tag i det. Efter styva halvtimmen tar Lilla Torg tillvara på en spelvändning som slutar med att de distinkt avslutar i bortre och ställningen är 1-1. Den sista kvarten fortsätter med två lag som inte riktigt vågar ta tag i det och ställningskrigar på mittplan under resten av halvleken.

Ställningen i paus, alltså 1-1.
Målskytt: Tobias Björk

Andra halvlek

En halvlek som började i rasande tempo och ett RAIF som bestämt sig för att de inte skulle ge bort något gratis! Efter bara 4 minuter även i denna halvlek så tar sig Patryk förbi sin försvarare och blir nerdragen och får en straff med sig. En straff som Tobias Björk förvaltar på bästa sätt och ställningen är 2-1 till RAIF.
En halvlek som RAIF styr lite mer och har mer boll. En halvlek som blir lite grinig och det delas ut mycket smällar. En halvlek som RAIF har gett sig in i med full kraft. Lite ställningstagande av båda lagen och ett Lilla Torg börjar bli trötta och griniga. En halvlek där många varnas i båda lagen. Efter drygt 25 minuter kommer det en långboll, något som är lite melodin för RAIF denna lördag, som tas ner av Tobias Björk och som Pontus Haraldsson tar tillvara på och vänder upp och stenhårt sätter 3-1 till RAIF. De sista 20 minuterna är rätt så händelsefattiga och chanserna uteblir på båda håll.