Vårt lag F-05 ska säsongen 2013 bemanna Kiosken på Västerstrand vecka 20 och 31.
Vänligen se Kalendern för era resp pass. Helgernas pass varierar beroende på matchlista.
Obs!
Ni får själva ombesörja ev byte av arbetspass.
Kontaktuppgifter till varandra finner ni under "Truppen".
Öppen
Vardagar: 16.30 – 20.00 (Eller så länge det pågår match)
Lördag & Söndag: Enligt matchlista.
Vi i laget hanterar kassan själva. På måndagen finns normalt kassan på kansliet. Under veckan är det sedan vårt ansvar att överlämna kassan till den/de föräldrar som har kiosken nästkommande dag. Nyckeln till kiosken ska finns i nyckelskåpet inne på kansliet (och till nyckelskåpet ska det enligt uppgift hänga en nyckle på anslagstavlan innanför dörren). Om ni inte kommer in eller hittar kassan, kontakta Carina Grafman 070-2481578 eller Karolina Lindgren 073-9634911.
Rutiner kiosk
1. Börja med att sätta i samtliga kontakter till den utrustning som ska användas. (kaffebryggare, toastgrill, korvvärmaren etc..)
2. Fyll vattendunken med färskt vatten. Lättast att göra i tvättstugan.
3. Börja med att brygga kaffe. 1 påse kaffe till en kanna.
4. Starta korvvärmaren om det är aktuellt. Koka lagom många korvar, hellre att de får vänta en stund på sin korv än att vi ska slänga.
5. Öppna luckorna till kiosken, häng ut flaggorna i respektive hållare och ställ ut papperskorgarna ( se till att det finns påse i) och glassgubbarna i cementhållarna.
6. Fyll på allting efter behov, det mesta finns i förrådet. Glass för påfyllning finns i frysen i klubbstugan, öppna inga paket i onödan då vi inte kan lämna tillbaka brutna förpackningar! Korv finns i frysen i kiosken, infruset i småförpackningar i kioskfrysen, om inte så får ni öppna ny burk som finns i kylen i klubbstugan. Tänk på att ni också fryser in i småförpackningar. Korvbröd/toast i frysen i klubbstugan. Använd alltid handskar när du hanterar livsmedel. Använd alltid handskar när du hanterar livsmedel!
7. Om det fattas mjölk till kaffet kan man ta pengar ur kassan och handla en liter på Netto. Lämna kvittot i kassaskrinet.
8. Om något annat håller på att ta slut meddela kioskansvariga så de kan handla.
9. (Vid poolspel på helg ska grillen fram, den finns i containern.) Hamburgare och bröd finns i frysen i klubbstugan.
10. När kiosken ska stängas, gör allt i omvänd ordning och städa efter er. Dra ej ut kontakten till kyl och frys!! 11. Växelkassan ska alltid innehålla 500 kronor i växel, så små mynt och mycket växel som möjligt. Resterande pengar lämnas till respektive kioskansvarig i laget eller till oss om vi är i närheten.
Rutiner städning, omklädningsrum och klubbstuga
1. Kolla över omklädningsrummen en gång per dag, fyll på förbrukningsvaror så som toapapper handtorkspapper med mera. Töm soptunnorna. Städsaker, sopsäckar och övrigt material finns i omklädningsrum 1. Våttorka golven när det behövs.
2. Se över klubbstugan en gång per dag. Våttorka vid behov, fyll på toapapper och handtorkspapper. Töm soptunnan i klubbstugan vid behov. Plocka gärna ur diskmaskinen om den är ren eller starta den när den är full. Detta får vi alla hjälpas åt med! Sopor slängs i containern utanför klubbstugan.
Kioskansvarig i varje lag (F-05: Ebba Nordenfelts pappa Calle 076-8863876) ser till att kiosken är bemannad de tider och pass som gäller, två föräldrar på varje pass. Förutom vid poolspel då det behövs minst en till som grillar. I första hand ska kioskansvarige i respektive lag kontaktas vid problem. Om inte ni får tag i dem, så kan ni ringa kioskansvariga:
Carina Grafman 070-2481578
Karolina Lindgren, 073-9634911