19 september 2020
11:00

Eda United

Referat: QBIK - Eda United

Förlust idag med 0-3 mot Eda United, men trots förlusten superbra jobbat tjejer!
Vi går in och spelar och har en jättebra inställning och gör en toppenbra första period och vi hade ett par riktigt vassa målchanser.
Inför andra perioden står det 0-0, men Eda två gör två mål och våra tjejer blir lite stressade och det blev lite rörigt i spelet.
I den sista perioden går vi åter in på planen med en bra inställning och spelar bra och håller undan i de tuffa närkamperna, men tyvärr så räckte inte det idag.
Tjejerna gör en kanonbra match idag, men det är bara att gratulera Eda till segern samt till seriesegern- de var det bättre laget idag.
Trots att vi har en match kvar att spela nästa lördag den 26/9 kl. 12.00 hemma mot Skoghall så hamnar vi ändå på en hedersvärd och välförtjänt andra plats i tabellen.
Avslutar med att tacka Emilia som står i mål hela matchen och hon gör återigen en jättebra insats.
Dagens fairplay- kort gick till Clara Axelsson - bra jobbat och grattis till det.

Ha nu en fortsatt trevlig helg i solen, så ses vi på måndag igen och vi kommer att hålla igång träningen september ut och sedan kommer vi ha ett kort uppehåll, mer info kommer om det.

PS! Nämner redan nu, separat utskick kommer, att den andra självförsvarsutbildningen blir torsdagen den 1/10 på QBIK.