Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om QBIK

Följ

QBIK

Följ oss för uppdateringar
Följ
QBIK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn QBIK
Adress Solviksgatan 36
Postadress 65342 Karlstad
E-post kansli@qbik.se
Orgnr 873200-9454
Swish 1235626221
Kontonr Bankgiro: 609-4957
Öppettider Vårt kansli är inte bemannat men har du något ärende når du oss lättast när de olika lagen tränar. Se träningstider i kalendern.

Om QBIK

Det här är Qbik!
Qbik är fotbollsklubben för tjejer och som tycker fotboll är fantastiskt.

Qbik riktar sig till flickor i alla åldrar som vill spela fotboll och skapa förutsättningar för spelare att nå sin ambitionsnivå. Qbik gör detta för att nå en god gemenskap, goda prestationer och sportsliga resultat.

Genom en variation av aktiviteter på olika nivåer och med målsättningen att vara en bra förening som hela tiden utvecklas bygger Qbik från grunden mot nya mål! Vi erbjuder t ex fortbildning för ledare, fotbollsskola för de yngsta med egna ledare från ungdomslagen, föräldrautbildning och den uppskattade Qbik-dagen.

Qbik är en verksamhetsmässigt och ekonomiskt fristående förening som funnits i 45år. Vi hör hemma i Karlstad och har ungdomslag för tjejer från 6 år till seniornivå.
Att spela fotboll i QBIK innebär massor av glädje, kamratskap och härlig fotboll.

Vill du veta mer om föreningen och Qbik, så gå in under Mer... i menyn och välj Dokument, så finns information, stadgar mm under Riktlinjer och styrdokument. Trevlig läsning!

Välkommen du också!