Pixbo Wallenstam IBF F03 röd

Referat: Lindås IBK F03 - Pixbo Wallenstam IBF F03 röd

Tisdag kväll i Askim. Alltid kul att möta Lindås och det var ingen skillnad idag. Det brukar bli jämna och täta matcher med mycket bra spel.
Lindås kändes lite tyngre och något snabbare idag mot vanligt och det visade sig att de hade förstärkt med 3 st -00 tjejer. Kul att se att även andra föreningar har möjlilghet att låna in tjejer från andra lag och göra det bra. Det blev verkligen en bra och tuff match.
Vi lyckades återigen hålla spelet mestadels i motståndarens zon och helt rättvist gjorde vi 0-1 som några minuter senare utjämnades av Lindås och perioden slutar 1-1 med mersmak för oss.
Andra perioden fortsätter med mycket snurr bakom Lindås mål och det känns inte som vi får någon utdelning, vi hittar inte rätt i avslutningarna kombinerat med mycket bra målvaktsspel i Lindås, Dock så lyckas vi göra 1-2 men återigen utjämnar Lindås och perioden slutar 1-1 igen.
Matchen är jämn.
I periodvilan pratar tjejerna själva om att skjuta mer och gå in framför mål och ta returerna. Vi blir rakare i spelet och lyckas gå från 2-2 till 2-4 på 3 minuter och fortsatt tryck från oss ger oss segern med 2-5 och ytterligare en bra genomförd match.

Det går galet bra just nu och vi försöker hålla nere antalet tjejer på bänken så att alla ska få mycket speltid. Det verkar uppskattat bland tjejerna och även resultaten verkar ju ramla vår väg. Kul !